3 schoenentrends voor heren van de lente/zomer 2020

3 schoenentrends voor heren van de lente/zomer 2020

28 februari 2020 0 Door Quinten Reuten

De lente staat weer voor de deur. Wat betekent dat de winterschoenen weer opgeborgen kunnen worden en er gezocht moet worden naar een nieuw paar schoenen dat dit jaar helemaal hip is. Welke schoenen zijn deze lente en zomer onmisbaar in je schoenenkast? Lees verder als je op de hoogte wilt zijn van de nieuwste heren schoenen trends. Maak maar vast ruimte in je schoenenkast..

Trend 1: Retro klassiekers

Retro is anno 2020 helemaal hip. Overal waar je kijkt zie je retro terugkomen. Ook als het om schoenen gaat is het hip om te kiezen voor retro klassiekers. Onder de herenschoenen zijn dit onder andere bruine loafers, witte sneakers en (blauwe) instappers. Eigenlijk zijn dit schoenen die eigenlijk in geen enkele schoenen collectie mag ontbreken. Het fijne aan deze schoenen trend is dat retro klassiekers heel gemakkelijk te combineren zijn en eigenlijk ook voor elke gelegenheid geschikt zijn. Een merk dat perfect past bij deze trend is Vans. De schoenen van Vans zijn klassiekers op zich. Met Vans schoenen loop je er dus hip bij deze lente en zomer.

Trend 2: Multicolor

In de lente en zomer mag het allemaal wat kleuriger. Schoenen met saaie wintertinten mogen in de kast blijven liggen. Het kiezen voor multicolor is helemaal trendy. Veel modeontwerpers werken tegenwoordig met multicolor schoenen. Om te voldoen aan deze trend moet je het liefst schoenen dragen met drie verschillende kleuren of meer. Het leuke aan deze trend is dat alles mag. Het is wel belangrijk om matchende kleding te dragen als je multicolor schoenen draagt.

Trend 3: Grove en dikke zolen

Je ziet ze steeds vaker in het straatbeeld van dit moment: grove en dikke zolen, ook wel chucky zolen genoemd. Het fijne aan deze trend is dat de schoenen echt heerlijk lopen. Zeker als je kiest voor lichtgewicht zolen. Deze schoenen hebben een robuuste uitstraling, maar zitten echt heerlijk.