3 smarthome gadgets voor mannen

3 smarthome gadgets voor mannen

9 april 2020 0 Door Quinten Reuten

Gadgets, mannen zijn er allemaal gek op. We struinen urenlang het internet af om die ene gadget te vinden. Volgens veel consumenten is het vinden van een slimme gadget een echte aanwinst. Zeker in deze tijd zoeken we graag naar gadgets en electronica. Productgroepen die ook steeds meer gebruikt worden in ons huishouden voor het maken van een slim huis (smarthome). Een aantal gadgets springen eruit en worden vaak gekocht door mannen om het leven makkelijker en soms goedkoper te maken.

Oke Google, bedien al mijn gadgets

De laatste hype in de wereld van slim wonen is het bedienen van al je smart producten door middel van een voice opdracht. Een assistant die je hiervoor kunt gebruiken is Google. Google heeft misschien wel de beste home assistant van dit moment. Met een Google home speaker haal je een allround assistant in huis die je helpt met allerlei vragen. Een Google assistant gebruik je in huis als hub. Je sluit hier draadloos alle smarthome gadgets op aan. Zo worden verschillende soorten producten met een enkele stem opdracht bediend. Tegenwoordig zit de Google Assistant software ook in andere merk speakers. Zo heb je bijvoorbeeld de Harman Kardon Citation One speaker die je niet alleen als speaker kunt gebruiken, maar ook als digitale assistant.

Smart lampen voor slimme mannen

Het meest verkochte product in de smarthome categorie zijn smart lampen. Zelfs de grootste woonwinkel van de wereld heeft een eigen lijn met slimme verlichting. Een andere grote speler in smart lampen is Philips hue. Met Philips hue haal je een degelijk systeem in huis die je eenvoudig kunt uitbreiden. Voor een klein bedrag kun je al starten. Er zijn verschillende soorten starterspakketten beschikbaar met verschillende soorten lampen. Ook voor buiten biedt hue een uitgebreid assortiment. Daarom zijn de smart lampen van Philips hue een echt smarthome gadget die je gelijk in huis moet halen.

Slim je huis verwarmen

Gadgets zijn er niet alleen om te hebben, maar kunnen ook helpen met je energierekening. Zo heb je slimme thermostaten die je dagelijkse ritmes overnemen en automatisch je huis verwarmen wanneer nodig. Een slimme gadget die je binnen een aantal maanden weer hebt terugverdient. Uiteraard ook zelf te bedienen met je smartphone waar ter wereld je je ook bevindt.