3 verrassende Oreo baksels

3 verrassende Oreo baksels

7 april 2022 Uit Door Quinten Reuten

Je hebt er vast wel eens van gehoord: een Oreo koekje. Dit is een populair koekje die al een paar jaar verkrijgbaar is in Nederland. Naast het originele koekje zijn er nu ook veel verassende variaties met chocola, red velvet, brownie of pindakaas. Met deze koekjes kan je heerlijke baksels maken. Ben je benieuwd wat je er allemaal van kunt maken? Lees dan snel verder!

 

Oreo cheesecake

Heb je binnenkort iets te vieren en zoek je een lekkere traktatie? Dan is een Oreo cheescake een taart die bij iedereen in de smaak zal vallen. De bodem van deze taart is gemaakt van oreo’s en boter. Voor het beslag heb je roomkaas, crème fraiche, suiker, eieren en oreo’s nodig. Om de taart af te maken gebruik je slagroom, poedersuiker en oreo’s.

Oreo brownie

Als je geen fan bent van cheesecake is een brownie waarschijnlijk meer wat voor jou! Een brownie kan je goed combineren met een topping van oreo’s. Bak een brownie en top deze af met mascapone, slagroom en oreo’s.

 

Oreo oats

Als je voor een gezonde variant wil gaan, zijn de oreo baked oats een goede optie. In dit heerlijke recept zitten de volgende ingrediënten: havermout, amandelmelk, banaan, lijnzaad, bakpoeder en natuurlijk Oreo. Deze ingrediënten meng je met de keukenmachine tot een beslag. Doe het in een bakje, zet het 20 minuten in de oven en klaar ben je!

Ga aan de slag!

Heb je na het lezen van deze lekkere recepten zin om ze zelf te maken? Ga dan naar de website van Candyonline en bestel jouw benodigdheden! Ze hebben een breed assortiment aan snoep, chips, koekjes en bakproducten. Kortom, Alles wat je nodig hebt voor een heerlijke taart. Wil je meer informatie over een product? Neem dan contact op en laat je adviseren.