4 stappen om van jouw tuin een resort te maken

4 stappen om van jouw tuin een resort te maken

20 april 2021 Uit Door Quinten Reuten

Vele zullen nu meer tijd hebben in huis, omdat we niet meer te maken hebben met reistijd kunnen we er leuke dingen mee doen. Met het lekkere weer is het leuk om te genieten van de zon. De meeste hebben meer tijd, maar niet zoveel tijd om naar het strand te gaan. Dus waarom niet genieten in je achtertuin?

 

Voel je weer jong met een Trampoline

Trampolines zijn voor iedereen! Jij en je kids kunnen er samen van genieten. De trampoline 244 is een gezinstrampoline voor vijf personen, maar een maatje groter kan natuurlijk ook voor de hele familie. Gezondheid op nummer een natuurlijk en hierdoor staat veiligheid hoog in het vaandel.
Wij raden een veiligheidsnet aan zodat de kids zich niet kunnen bezeren en uw gezondheid blijft ook op peil doordat u niet piekert of het allemaal nog goed gaat.

 

Haal het strand in je huis

Iedereen houdt van het strand, maar niemand houdt van de files. Lang lopen totdat je een plekje hebt en niet te vergeten de reistijd. Hierdoor is het fijn om thuis zelf een strand te hebben. Wie houdt er nou niet van lekker zwemmen op een zomerse dag zonder reistijd? Oftewel raden wij aan om een zwembad in je tuin te bouwen.

 

Bij jou is het gras niet groener dan bij de buren

Nep gras is ideaal. Het blijft groen en heeft geen onderhoud nodig, maar toch oogt het mooi en is lekker om op te staan. De kids kunnen ook spelen op het gras zonder zich te bezeren.

 

Geniet van een barbecue

Een barbecue is een mooi onderwerp om over te praten, want er wordt wel eens gezegd dat liefde door de maag gaat. Barbecue liefhebbers hebben hierdoor direct een connectie en een barbecue is natuurlijk functioneel ideaal om er lekker van te eten.