Kleurrijke hemel

Kleurrijke hemel

12 oktober 2020 Uit Door Quinten Reuten

Nieuwjaarsnacht is veruit de mooiste nacht in het jaar. Exact om 12 uur gaan 17 miljoen trotse Nederlandse inwoners het nieuwe jaar knallend in. Dan wordt de hemel belicht met een kleurrijk vuur. Dat is moment is onverslaanbaar. Deze kleurrijke hemel wordt gecreëerd doordat iedereen hun eigen siervuurwerk op hetzelfde moment aansteektIedere buur draagt zijn of haar steentje bij door een aantal vuurwerkpakketten af te steken. Hieronder staan de sierlijke aanraders voor het volgende vuurwerkfestijn. 

Twirling Whirling 

De Twirling Whirling is een prachtige betaalbare cakebox. In een halve minuut wordt er voor 1 kilogram aan kruid opgestookt. Dit geeft een oogverblindende vuurwerkshow. De spinning titanium salute schoten schieten schuin de lucht in. Hierdoor is heel Rotterdam breed verlicht door de kleurrijke twirls van de cakebox. Grootvuurwerk is een populaire shop om vuurwerk in Rotterdam te halen. In deze winkel vind je het kleine vuurwerk tot de echte grote knallers. De King of Town cakebox is zo’n knaller.  

King of Town 

Met de King of Town steek je gegarandeerd met kop en schouders boven de buren uit. In 300 seconden worden 450 schoten met 9 kilo kruit de lucht in geblazen. Dit zorgt voor een verbazingwekkend schouwspel. De kleinere schoten van je buren zijn niet eens meer te zien door het grotere geschut wat jij op tafel brengt. Zie de King of Town trouwens eerst maar eens naar huis te vervoeren. Met 65 kilo is deze cakebox zo monsterlijk groot dat er wordt er geadviseerd de box met minimaal 3 man af te halen. Dit zegt eigenlijk al genoeg over dit majestueuze stuk siervuurwerk.  

Mortierpijlen 

Naast de vuurwerkshow van een enorme cakebox is het leuk om wat lossen pijlen af te steken. Mortierpijlen blijven absolute favoriet. Dit fantastische kleurrijke vuurwerk is keer op keer de klap op de vuurpijl op een prachtige nieuwjaarsnacht.  

Heel veel plezier gewenst met het uitzoeken van het siervuurwerk voor aankomende nieuwsjaarnacht