5x gadgets voor jou als ondernemer

5x gadgets voor jou als ondernemer

10 december 2020 Uit Door Quinten Reuten

Als ondernemer is het belangrijk om gefocust te werken, doelen voor ogen te stellen en tijd en energie te geven aan je bedrijf. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niet van een leuke gadget kunt genieten. Gadgets kunnen méér zijn dan gewoon leuke hebbedingetjes; ze kunnen symbool staan voor jouw eigen bedrijf of wie je bent. Als je als ondernemer op zoek bent naar de leukste gadgets die perfect bij jou en jouw bedrijf passen, dan kan het onderstaande overzicht je zeker helpen!

 

Persoonlijke activity tracker met bedrijfslogo

Juist omdat je als ondernemer waarschijnlijk vaak stil zit, is het een goed idee om een activity tracker te nemen. Zo’n tracker zit soms ingebouwd in je smartphone. Ideaal is als je ‘m op je arm hebt hangen. Dan heb je de activity tracker namelijk altijd bij de hand. Dankzij zo’n tracker houd je gemakkelijk bij hoeveel stappen je zet en hoeveel calorieën je verbrandt – maar je kan het nog leuker maken door er je eigen bedrijfslogo op te laten zetten!

 

Swinging sticks voor een leuk bureau

Een andere leuke gadget is de zogenaamde Swinging Sticks; een soort van kleine metalen constructie die op zichzelf blijven bewegen. Je ziet ze vaak op het dashboards van auto’s voorbij komen wanneer je op de snelweg rijdt. Deze bewegende iconen zijn een leuke, betaalbare accessoire voor op je bureau thuis of op het werk. Een dergelijke gadget maakt kleed een bureau niet alleen aan, als je kiest voor een mooi design doet het ook nog eens moderner ogen.

 

Waterproof speaker of lamp

Wil je een gadget of tool die niet enkel zorgt voor een leuke uitstraling, maar ook nog eens functioneel is? Dan is een XL waterproof speaker of lamp perfect. Dergelijke lampen of speakers komen in uiteenlopende designs, formaten en stijlen wat het een een leuke aanvulling voor een werkruimte maakt. Bijvoorbeeld voor het afspelen van muziek of als verlichting.

 

De stormtrooper powerbank

Ben je fan van Star Wars en heb je een powerbank nodig om je smartphone sneller en overal op te laden? Dan is een speciale powerbank met Stormtrooper afdruk ideaal. Hoewel zo’n gadget als een stuk speelgoed overkomt, kan het je wel degelijk helpen om productiever te zijn op het werk. Je smartphone overal opladen is nu mogelijk, dankzij een design powerbank!

 

Houten laptop onderzetter

Een goede onderzetter voor je laptop is altijd handig. Deze houten onderzetter is niet enkel functioneel, maar voegt ook stijl en uitstraling toe aan je bureau thuis of op het werk. Dankzij gaten in de onderzetter blijft de ventilatie van je computer functioneel, waardoor je beter en vlotter kunt werken! Al met al is er genoeg keuze voor jou als ondernemer. Weet jij al waar jouw voorkeur naar uitgaat?