Altijd willen weten wie er voor de deur staat?

Altijd willen weten wie er voor de deur staat?

23 april 2021 Uit Door Quinten Reuten

Tegenwoordig word je helemaal gek gemaakt van allerlei reclamespotjes die je voorbij ziet komen van bijvoorbeeld Ring. Maar dat is niet zo gek, want de video intercom wordt steeds populairder en dat heeft te maken met meerdere aspecten. Een apect hiervan is dat mensen zich veiliger thuis willen voelen en ze willen met een gerust hart op vakantie gaan. Hierbij is een video intercom die je ook kan koppelen aan een app ideaal. Je kan zo altijd in de gaten houden wie jouw huis bezoekt. Een voorbeeld van zo’n product is de Dahua video intercom.

Mogelijkheden van een Dahua video intercom

Het elektrische deurslot van de Dahua video intercom heeft een HD-camera met een megapixel en heeft ook nog eens een beeldhoek ban 105 graden. Deze elektrische deurbel heeft zowel overdag als s ’avonds goed zicht en dat komt door de ICR infrarood filter. Verder zit er in het systeem een goede microfoon, zodat je elkaar goed kan verstaan. Deze video intercom is ook te koppelen aan een app. Hiermee kan je op je telefoon communiceren en zien wie er voor je deur staan. Ook is het mogelijk om via het systeem, maar ook via jouw telefoon de toegang te verlenen, mits je beschikt over een elektrische deurvergrendeling. Wat ook nog een handige optie is in het systeem is dat je een interface kan instellen die zeven verschillende talen spreekt

Waar koop je een Dahua video intercom?

Er zijn een aantal gespecialiseerde webshops waar je dit artikel kunt bestellen. Denk bijvoorbeeld aan Webstore 4 IP Camera’s. Het is belangrijk om te kijken of het artikel op voorraad is, van de levertijd is en natuurlijk hoe de recensies van het bedrijf zijn. Het is natuurlijk belangrijk dat het goed geleverd wordt en dat het bedrijf een goede klantenservice heeft. Hier wil je niet op besparen!