Badkamertrends 2021

Badkamertrends 2021

4 november 2020 Uit Door Quinten Reuten

Badkamer van de toekomst

Vorig jaar werden de slimme toiletten al populair, maar dit jaar krijgt de hele badkamer een high-tech upgrade. De toiletten zagen dingen als stoelverwarmers, automatische dekselopeners, verstelbare luchtdrogers, ingebouwde ontgeurders en nog veel meer. Als je onder de indruk was van die technologie, wacht dan maar tot je de rest van de badkamer hoort. In 2021 zullen de badkamers slimme douches, minikoelkasten en automatische wastafels te zien krijgen. Een andere veelgebruikte trend is het ingebouwde bluetooth-speakersysteem. Stemgestuurde functies voor verlichting en temperatuur, slimme spiegels die tegen je praten en verhoogde tv-installaties zijn slechts een paar van de andere leuke trends die we hebben gezien, maar de mogelijkheden zijn eindeloos

Zwart is het nieuwe grijs

Grijs is misschien wel een van de meest populaire stijlen in het afgelopen jaar, maar dat gaat allemaal veranderen, we gaan dit seizoen over naar gedurfdere, donkerdere stijlen. Grijs is geweldig, maar zwart is beter! Dat klopt, donkere tinten, specifiek zwart, zijn hier. We hebben het afgelopen jaar zoveel grijze badkamers gezien, maar verwachten een toename van zwarte badkamers. Deze trend is het meest populair in verlichting, ijdelheden, spiegels en andere armaturen – vooral met matte afwerkingen! Aangezien sommige huiseigenaren aarzelen als het gaat om het toevoegen van deze nog donkerder tinten aan hun huis, kan grijs nog steeds een top keuze zijn voor degenen die op zoek zijn om af te wijken van een klassieke witte of neutrale kleur, maar zijn niet helemaal klaar voor de brutaliteit van zwart.

Kwaliteit badhanddoeken

De tijd van lelijke en kwalitatief slechte badhanddoeken is voorbij. Tegenwoordig zie je dat steeds meer mensen meer aandacht steken in het kopen van kwalitatief goede badhanddoeken. Dit is ook niet zo gek, aangezien de meeste mensen dagelijks douchen en zich dus ook dagelijks afdrogen met een handdoek. Het zou dan ook niet logisch zijn om je dagelijks met een oncomfortabele handdoek af te wassen.