Bierliefhebbers opgelet: 3 leuke dingen om te doen!

Bierliefhebbers opgelet: 3 leuke dingen om te doen!

28 februari 2020 0 Door Quinten Reuten

Lusten jij en je vrienden wel een biertje op zijn tijd? Dan is het ook leuk om eens iets leuks te doen met de hele vriendengroep. Je kan natuurlijk naar de kroeg gaan om daar samen met je vrienden een biertje te drinken, maar dat is zo standaard. Wij bedoelen écht iets leuks. Daarom schrijven wij in dit artikel over drie leuke dingen om te doen voor bierliefhebbers.

1. High Beer

Als de dames een dagje gaan high tea’en dan is dat een goede reden om als mannen een high beer te doen. Als mannen onder elkaar genieten van lekkere speciaalbieren en nóg lekkerdere hapjes. Dat klinkt vast goed in de oren. Zoek via HighBeer.nl een gezellige locatie in de buurt en reserveer direct. Drink gezellig samen een biertje terwijl er lekkere hapjes op tafel staan. Bij iedereen in de omgeving is er wel een high beer locatie te vinden.

2. Bezoek een bierbrouwerij

Als vriendengroep hebben jullie vast een favoriet biertje die regelmatig gedronken wordt. Hoe leuk is het dan om eens de brouwerij van dit biermerk te bezoeken? Vrijwel alle bierbrouwerijen zijn toegankelijk voor een rondleiding. Tijdens zo’n rondleiding wordt er natuurlijk genoten van het bier, maar er worden ook interessante dingen verteld over hoe het bier gebrouwen wordt. Leuk om te vertellen dat je in de brouwerij van je favoriete biermerk bent geweest. Is het favoriete biermerk gevestigd in een ander land? Dan is het een goede reden voor een mannen weekendje weg!

3. Bierproeverij

Samen met je vrienden verschillende biertjes proeven in een gezellig kroeg doe je bij een bierproeverij. Vaak worden er kleine glaasjes met speciaalbieren geserveerd en natuurlijk mag er een lekker borrelhapje niet ontbreken tijdens de proeverij. Kom erachter of er nog onbekende speciaal biertjes zijn die bij jullie in de smaak vallen.