Cadeautips voor Vaderdag

Cadeautips voor Vaderdag

16 juni 2020 0 Door Quinten Reuten

Nog maar even en dan is het alweer Vaderdag. Natuurlijk is je vader het hele jaar door een speciaal persoon voor jou, maar op Vaderdag wordt hij nog eens even extra in het zonnetje gezet. Hierbij is het ook niet meer dan logisch dat hij een leuk cadeautje krijgt. Of je dit nu zelf in elkaar knutselt of iets koopt bij een winkel, hij zal elk cadeautje enorm waarderen. Maar wat zijn leuke cadeautjes om te geven voor Vaderdag? Wij vertellen het je graag.

Horloge

Een cadeautje waarmee je gegarandeerd succes hebt, is een horloge! Dit is wellicht een wat duurder cadeau, maar zeker niet onbetaalbaar. Zo kun je ook herenhorloges kopen tegen een schappelijke prijs. Er zijn verschillende webshops en juwelierszaken waar je diverse horlogemodellen kunt kopen. Bedenk je van te voren natuurlijk wel welke stijl het beste past bij jouw vader. Staat een stoer en robuust model hem beter? Of eerder een stijlvol ouderwets model? Als je dit weet kunt je gericht gaan zoeken naar collecties met dit soort modellen.

Samengesteld pakket

Een origineel en creatief Vaderdag kado kun je natuurlijk ook zelf samenstellen. Koop bijvoorbeeld een mand en stop hier allemaal kleine cadeautjes in. Bijvoorbeeld snoepjes of snacks wat hij erg lekker vindt, met een fijn scheerpakket of producten voor onder de douche. Voeg hier een leuke badjas of slippers aan toe en zijn dag kan niet meer stuk! Er zijn oneindig veel combinaties en je kunt helemaal zelf bepalen wat je in het pakket stopt. Je verrast hem in ieder geval wel met meerdere kleine cadeautjes in plaats van één groot cadeau.

Dagje weg

Uiteraard gaat het om het gebaar. Dus in plaats van een tastbaar cadeau, kun je hem ook herinneringen cadeau geven door er een dagje op uit te gaan. Ga daarom iets leuks met je vader doen! Hij zal een beetje quality time met zijn kind enorm leuk vinden. Heeft hij bijvoorbeeld een favoriete band of muzieksmaak? Wellicht zijn er wel leuke concerten waar jullie naartoe kunnen. Maak er een gezellig dagje van door ergens naartoe te gaan en dit bijvoorbeeld te combineren met een etentje. Zo kun je verschillende musea bezoeken of een grote stad verkennen. Ook kun je leuke workshops boeken, waardoor jij en je vader een interessante activiteit kunnen aanleren. Op internet kun je veel van dit soort activiteiten vinden en vaak zijn er speciale Vaderdag arrangementen te boeken.