Chocolade is een shortcut naar gelukzaligheid

Chocolade is een shortcut naar gelukzaligheid

21 juli 2021 Uit Door Quinten Reuten

Iedereen houdt van chocola. Mensen hebben hun voorkeuren, maar er is altijd een smaak die een glimlach op hun gezicht tovert. De wetenschap daarachter is simpel. Cacao bevat tryptofaan, een stofje dat de productie van de neurotransmitter serotonine stimuleert, en van serotonine worden we gelukkig. Daarom is chocolade het perfecte middel om even een momentje voor jezelf in te lassen en stress los te laten. Ook als je iemand anders een beetje geluk cadeau wilt doen, kun je de beste chocolade online bestellen.

Meer liefde, meer geluk

De cacao industrie staat internationaal bekend om de maatschappelijke problemen die het veroorzaakt. Goedkope chocolade wordt geproduceerd door bedrijven die cacaoboeren afpersen en vervolgens een hele lading chemische hulpstoffen aan hun chocolade toevoegen. De ambachtelijke chocolade van Gust Royal wordt gemaakt met een basis van Callebaut chocolade, een fairtrade merk dat ervoor zorgt dat alle cacao onder goede werkomstandigheden geproduceerd en verwerkt wordt. Deze pure cacao wordt vervolgens bij Gust Royal met aandacht en liefde gemengd met andere echte voedingsstoffen om een variatie van heerlijke chocolaatjes te maken.

Favoriete smaken

Iedereen heeft zijn of haar eigen favoriete smaak als het om chocolade gaat. Sommige zoetekauwen gaan helemaal los op witte chocolade en vruchten. Anderen houden meer van een bittere pure smaakervaring met noten. De mogelijkheden zijn oneindig. Als je chocolade voor jezelf bestelt, kun je natuurlijk precies de smaken combineren die jij het lekkerst vind. Voor anderen is het verstandig om een mix te bestellen zodat je zeker weet dat de favoriet erbij zit. Misschien kom je zelf nog voor een verrassing te staan tijdens het proberen van een nieuwe smaak.

Speciale aanbiedingen voor speciale gelegenheden

Gust Royal heeft een uitgebreid aanbod aan standaard producten die je altijd kunt bestellen. Daarbij is in de uitvoering al gedacht aan persoonlijke gelegenheden zoals verjaardagen, bedrijfscadeaus, etc. Daarnaast hebben ze speciale aanbiedingen rond feestdagen zoals Pasen, Kerst en Valentijn.