De ideale mannenoutfit voor op vakantie

De ideale mannenoutfit voor op vakantie

1 juni 2021 Uit Door Quinten Reuten

De zomervakantie is in aantocht. Mocht je op vakantie gaan (of thuis gaan genieten van het mooie weer), dan is het ook altijd fijn om een goede zomerse outfit aan te trekken. Zo kan je maximaal genieten van de zon en kan je shinen op de boulevard of op  het terras. Ieder jaar zien we hier natuurlijk wat klassiekers terugkomen, maar zijn er ook wat trends te spotten. Onderstaand geven we een aantal suggesties voor het samenstellen van de ideale zomeroutfit. Zo kan jij je koffer goed inpakken met de juiste items voor jouw vakantie.

T-shirts en polo’s

Natuurlijk wil je voldoende t-shirts en polo’s hebben in de zomer. Het is vooral goed om op vakantie een aantal polo’s mee te nemen. Daarmee neem je namelijk een shirt mee wat je ook aan kan trekken als je een keer wat netter moet kleden, bijvoorbeeld wanneer je uiteten gaat. Wel is het van belang dat je een kwalitatieve polo kiest: je moet deze immers de hele dag aan kunnen zonder dat het gaat irriteren. Met een Superdry polo weet je zeker dat dit goed zit. Zo heb je toch het comfort van vakantiekleding, zonder dat je een (te warme) business-chique outfit aan hoeft te trekken.

Zwembroeken

Het is ook heerlijk om op vakantie lekker te zwemmen. Zorg er dus voor dat je voldoende zwembroeken meeneemt als dat je plan is. Een zwembroek is vaak een van de meest gedragen kledingstukken op een zonvakantie. Vandaar dat het van belang is dat je een fijne hebt in een leuke kleur.

Slippers

Je slippers kunnen natuurlijk niet ontbreken bij je zomerse outfit. Het aantrekken van schoenen met sokken is niet ideaal om naar het strand of zwembad te gaan en kan ook nog eens heel erg warm zijn. Vandaar dat slippers een van de beste toevoegingen zijn voor een zomerse vakantie outfit. Je kan in dit geval gaan voor de klassieke badslippers of subtielere teenslippers.