De nieuwe collectie van PME Legend

De nieuwe collectie van PME Legend

30 november 2020 Uit Door Quinten Reuten

Alle stoere mannen opgelet, PME Legend heeft een nieuwe collectie uitgebracht! PME Legend is bekend geworden met hun premium kwaliteit spijkerbroeken, maar tegenwoordige hebben ze een veel breder assortiment aan herenkleding. Meer informatie over PME Legend en hun nieuwe collectie vindt je in deze blog.  

Het prachtige merkverhaal van PME Legend  

Al 25 jaar is het verhaal van PME Legend verweven met de legendarische expedities van vrachtpiloten en hun ongelooflijke vliegmachines. Deze piloten werkten in ruige omstandigheden en dat vereiste stevige werkkleding. De robuuste, functionele en langdurige eigenschappen van de originele pilotenkleding zijn weerspiegeld in alle ontwerpen en in de premium vakmanschap van elke PME Legend-collectie. Alle kledingstukken van PME Legend zijn geïnspireerd door deze vrachtpiloten en hun klassieke vliegtuigen. Dit zorgt ervoor dat jij, met elk kledingstuk van PME Legend dat je draagteen stukje van de Nederlandse geschiedenis uitstraaltDit maakt het verhaal van PME Legend en het dragen van hun kleding zo mooi.  

De nieuwe collectie 

De nieuwe collectie van PME Legend is te vinden bij de herenmodezaak SuitableIn deze collectie zijn een aantal klassieke PME Legend spijkerbroeken te vinden met een nieuwe twist. Bij het maken van deze spijkerbroeken is de gefocust gelegd op comfort, terwijl ze de ruigheid en onverwoestbare kracht hebben van de originele PME Legend spijkerbroek. In de nieuwe collectie van PME Legend zijn ook de luchtvaart geïnspireerde, leren bomberjacks te vinden die ook wel pilotenjacks genoemd wordenDit zijn dikke leren jassen met een wollen kraag die vroeger gemaakt werden voor vrachtpiloten. Op de duizelingwekkende hoogtes waar ze werkten is het namelijk aardig koud. Met een pilotenjack straal je het stoere imago van een vrachtpiloot uit en zal je geen last hebben van de kou deze winter. Als laatste in de collectie zijn er de geribbelde truien. Deze comfortabele en warme truien hebben een mooie textuur en zijn daarom tegenwoordig helemaal in. Ga naar een Suitable winkel of shop online om jouw favoriete kledingstukken van hun nieuwe collectie te kopen.