De stijlvolle polo’s van Blue Industry

De stijlvolle polo’s van Blue Industry

22 juli 2021 Uit Door Quinten Reuten

Aan het begin van de 20ste eeuw bracht tenniskampioen René Lacoste een tennisshirt op de markt. Hij had toen natuurlijk geen idee dat dit kledingitem jaren later een vast item in de kledingkast zou worden. Het poloshirt voor mannen bestaat inmiddels uit zoveel soorten en maten, dat iedere man wel een geschikte outfit hiermee kan samenstellen. Het is dus ook niet vreemd dat de polo een favoriet is bij velen. Of je nu netjes voor de dag wilt komen op een feestelijke gelegenheid of toch meer voor een casual look wilt gaan, met een poloshirt zit je altijd goed. In dit artikel vertellen wij van Blue Industry je graag welke verschillende polo’s er zijn en hoe je dit shirt het beste kunt dragen en combineren. 

 

Wat kenmerken de polo’s van Blue Industry?

Eigentijdse ontwerpen, een perfecte pasvorm en een eigen handschrift. Dat is waar de polo’s van Blue Industry om bekend staan. Op de webshop van Blue Industry vind je kleding waar wij zelf geïnspireerd door worden. Iedere dag weer opnieuw. Omdat wij vinden dat kleding de man maakt, hechten we veel waarde aan hoe jij je voelt in de kleding. 

 

Het hele jaar door vind je in onze webshop de herencollectie die past bij het seizoen. De Blue Industry polo’s komen dus ook ieder seizoen weer in nieuwe kleuren, modieuze patronen en andere materialen. Naast de poloshirts kun je bij Blue Industry ook terecht voor colberts, overhemden en broeken. Zo kun je het hele jaar door een complete outfit samenstellen. 

 

Hoe draag ik het poloshirt door het jaar heen?

Het poloshirt is een kledingitem dat tijdloos is en op iedere gelegenheid wel gedragen kan worden. De verschillen in de shirts zitten vooral in de lengte van de mouwen. Er zijn namelijk poloshirts voor heren met korte mouwen en shirts met lange mouwen. 

 

  • In de zomer. Tijdens de warmere dagen wordt dit kledingitem al snel uit de kast getrokken. Dit komt omdat je er netjes uit kunt zien en toch zomers gekleed kunt gaan. Het materiaal van je polo kan ook erg meehelpen. Door te kiezen voor lichtere materialen, zoals katoen, linnen of lounge jersey kun je het hoofd koel houden. Deze stoffen blijven goed ademen. 

 

Tijdens kantooruren kun je een poloshirt combineren met een nette jeans of een colbert. In je vrije tijd zou je in de zomer ook kunnen kiezen voor een combinatie met een korte broek. Het is aan jou om te kiezen of je de polo op je broek draagt of in je broek stopt. Belangrijk is wel om bij het passen op de pasvorm te letten. De lengte is namelijk het mooiste als deze tot het midden van de rits komt. 

 

  • In de winter. Tegenwoordig bestaan er ook gelukkig poloshirts met lange mouwen. Hierdoor kun je ook tijdens de koudere dagen prima uit de voeten met dit kledingstuk. Bij Blue Industry zijn er polo’s met kleuren speciaal voor in de winter, zoals donkerblauw en donkergroen. 

 

Tijdens de winterperiode kun je jouw polo combineren met andere kledingstukken. Zo kun je bijvoorbeeld een trui over je poloshirt heen aantrekken. Het makkelijke daarvan is dat je die ook zo weer uittrekt als het wat warmer wordt.