De voordelen van verschillende verpakkingsmaterialen op een rijtje

De voordelen van verschillende verpakkingsmaterialen op een rijtje

28 oktober 2021 Uit Door Quinten Reuten

Er zijn een hoop verschillende verpakkingsmaterialen en soms blijft het maar een beetje onduidelijk wat je precies waarvoor kunt gebruiken. Afhankelijk van wat je wil verzenden, kan het ene type verpakkingsmateriaal beter bij je passen dan het andere. Ook kan er nog een verschil zijn in dikte, stevigheid of materiaal. We snappen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ben jij nog op zoek naar geschikt verpakkingsmateriaal voor jouw producten en kun je wel een beetje hulp gebruiken? Lees dan gauw verder en ontdek de verschillen tussen de beschikbare verpakkingsmaterialen.

Verschillende type dozen

In de meeste gevallen zul je de producten die je wil verzenden moeten verzenden met behulp van dozen. Afhankelijk van de grote, zwaarte en het type product dat je verzend, kun je kiezen voor een vouwdoos, een Paraatdoos of een verzenddoos. Een vouwdoos gebruik je vooral voor grote of zware producten, een paraatdoos is perfect voor drukwerk in A4-formaat en een verzenddoos is de ideale keuze als je graag iets anders wilt verzenden met behulp van de post. Zo kun je bij verzenddozen denken aan speciale brievenbus dozen, postdozen, boekverpakkingen, wijnverzenddozen, en ga zo maar verder. Een vouwdoos kun je krijgen in enkel golf of dubbel golf.

Een groot assortiment verpakkingsmaterialen

Bij DS80 kun je terecht voor een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen. Naast verschillende soorten dozen, vind je hier ook enveloppen, opvul materialen en bijvoorbeeld beschermmaterialen. Tevens verkopen ze hier nog een hoop andere benodigdheden voor jouw verpakkingsmateriaal. Je kunt hier dus snel terecht voor de verpakkingen van jouw producten. Bestellen doe je eenvoudig online via jouw eigen persoonlijke account en dit kan 24/7. Bestellingen van boven de €175,- worden gratis verzonden. Ook vind je hier nog een hoop handige tips die je goed kan gebruiken als je graag wil besparen op de kostenpost van verpakkingsmaterialen.