De wegenwacht is erg handig voor ondernemers

De wegenwacht is erg handig voor ondernemers

12 september 2019 0 Door Quinten Reuten

Als ondernemer moet je altijd inschatten wat de risico’s zijn en hoe je die risico’s kan dekken. Het is als ondernemer vaak ook belangrijk dat je mobiel bent. Autopech kan dus veel roet in het eten gooien als je op weg bent naar een belangrijke klant. De wegenwacht zal er alles aan doen om de auto terplekke te repareren en als dat niet lukt zal je een vervangend voertuig krijgen.

Zakelijk abonnement

Bij veel wegenwachten zoals de ANWB kan je als ondernemer zijnde een zakelijk abonnement nemen. Met dit abonnement kan je makkelijk en snel contact op zoeken met een wegenwacht zonder dat daar extra kosten bij komen kijken. Ook is het vaak goedkoper als het terplekke wordt gerepareerd dan dat je naar een garage moet en het daar moeten laten repareren. Dit duurt ook nog eens een stuk langer!

De vele voordelen

Je voorkomt hier mee dat er onverwachte kosten bijkomen en mocht de auto toch een keer weggesleept worden zullen hier ook geen extra kosten voor gerekend worden. Dit geld ook voor auto’s die ouder zijn dan 15 jaar. Dit is dus een hele opluchting, mocht je een oudere auto hebben. Als je meerdere auto’s hebt kan je die vaak bundelen en kom je goedkoper uit, handig als je een groot autopark hebt en je personeel vaak onderweg zijn!

Als je bij de ANWB zo’n pakket kiest kan je combineren met een ANWB mobiliteitskaart. Met deze kaart heb je toegang tot tanken, parkeren, OV, OV-fietsen,  taxi’s en Uber. Je betaalt achteraf per factuur waardoor er geen losse bonnetjes zijn die jij of je personeel kwijt kan raken. De kaart is maandelijks opzegbaar en helemaal niet zo duur!

Zorg dat je veilig de weg op gaat zonder onverwachte kosten tegen te komen!