De wereld van jeans

De wereld van jeans

24 november 2020 Uit Door Quinten Reuten

Een idee wat ooit heel klein begon maar nu niet meer weg te denken is uit welke kledingwinkel ook: de spijkerbroek. Een simpel kledingstuk gemaakt van blauw spijkerstof, is nu uitgegroeid tot een van de meest verkochte producten bij zowel de jonge als de oudere generatie. Iets wat vroeger alleen voor de mannen bedoelt was, is nu het favoriete kledingstuk van vele vrouwen geworden. 

Voor iedereen wat wils

Jeans komen tegenwoordig in ongelofelijk veel verschillende vormen, kleuren en maten. Een jean is niet alleen meer een blauwkleurige broek van spijkerstof, maar door de nieuwste kleuren, accessoires en ideeën is de simpele spijkerbroek veranderd in iets veel meer dan dat. Denk aan de verfspetters, de ritsjes, de scheuren: Deze zijn niet meer weg te denken van de jeans, vooral niet bij de jeugd van tegenwoordig. Zij zoeken naar kleding die hun stijl past en waardoor hun outfit de show steelt.

2Legare

2Legare is een merk dat in korte tijd tot enorme populariteit is gestegen door de jeans die zij hebben gecreëerd. De Noah Jeans is een bestseller uit hun collectie wat te danken is aan hun super stretch, een geweldige pasvorm en de beste wassingen. De kleding van 2Legare wordt gemaakt door middel van de beste materialen en de mooiste fits en worden elke keer maar weer afgewerkt met een oog voor detail. De jeans zijn er in verschillende ontwerpen, kleuren en maten, waardoor deze jeans gegarandeerd een plekje zullen veroveren in jouw modehart. De jeans zijn te verkrijgen in de beste, meest zorgvuldig geselecteerde winkels in de Benelux, waaronder Crivaldi in Oosterhout, maar ook online zijn de jeans te vinden.

De uitgebreide broekenwereld

Niet alleen de jeans zijn tot een enorme populariteit gestegen, maar de broekenwereld heeft in het algemeen een flinke ‘make-over’ gekregen. Lange jeans, korte jeans, driekwart jeans, jeans van alle lengte en maten. Maar denk ook aan de softpants of de joggingsbroeken die niet meer weg te denken zijn. Voor elke gelegenheid heeft de mens een andere soort broek gevonden, waardoor ze waar en wanneer dan ook de show zullen stelen.