Dit is hoe je een geweldige vriend kunt zijn als je vriendin ongesteld is

Dit is hoe je een geweldige vriend kunt zijn als je vriendin ongesteld is

31 mei 2021 Uit Door Quinten Reuten

Verschillende jongens krimpen ineen of voelen zich misselijk bij de gedachte en het praten over de menstruatiecyclus van vrouwen, en dat is gewoon triest. Als jongen moet je je niet verbergen voor het onderwerp, vooral als je van plan bent om met een vrouw te trouwen. Tijdens de maandelijkse aangelegenheid is het normaal dat vrouwen stemmingswisseling hebben, prikkelbaar zijn en hormonale verschuivingen hebben. Je wilt het je vriendin op deze momenten natuurlijk extra comfortabel en gelukkig maken. Dit is hoe je dat kunt doen.

Voedsel

Ja, je wist waarschijnlijk al dat alle vrouwen gelukkig worden van eten, dus jouw vriendin ook. En vooral wanneer ze ongesteld is. Er zijn zelfs bepaalde etenswaren die de menstruatiepijn verlichten. De vrouwenblog Dameswiki heeft hier onderzoek naar gedaan. Je kunt denken aan donkere bladgroente, eieren, pindakaas, fruit en ja, zelfs pure chocolade! Lees hier meer over in de blog: menstruatiepijn eten.

Koop maandverband

Of tampons of menstruatiecups of wat ze ook gebruikt. Ken de maat en het merk dat je vriendin fijn vindt. Koop het voor haar voordat de tijd van de maand aanbreekt en zonder dat ze het hoeft te vragen. Dit laat zien dat je om elk facet in haar leven geeft.

Word comfortabel met het idee

Als je een man bent die nog steeds in paniek raakt of walgelijke gezichtsuitdrukkingen geeft wanneer vrouwen over menstruatie praten, moet je op zoek naar een manier om aan het idee te wennen. Het laatste wat je vriendin nu nodig heeft, is dat je je kinderachtig gedraagt.

Fysiek contact

Vrouwen houden ervan om over hun buik gewreven te worden wanneer ze ongesteld zijn. Dit kun je makkelijk doen wanneer jullie samen op de bank een film kijken. Een andere optie is een heerlijke rug massage of kriebelen over haar hoofd. Hiernaast moet je ook leren wanneer je haar even met rust moet laten. De tijd zal je vast leren wanneer ze wat nodig heeft!