Dit zijn de beste herenaccessoires voor 2021

Dit zijn de beste herenaccessoires voor 2021

19 april 2021 Uit Door Quinten Reuten

We weten allemaal dat goedgekozen accessoires een outfit naar een heel ander niveau kunnen tillen. Het vult de outfit aan en laat zien dat je tijd hebt genomen om je kleding uit te kiezen vanmorgen, in plaats van dat je het eerste aan hebt getrokken dat je zag. Toch zijn er ook accessoires die je outfit heel gemakkelijk kunnen verpesten. We nemen je daarom mee in de beste herenaccessoires van 2021.

Riemen

Riemen zijn misschien een beetje eenvoudig, maar ze helpen om van je outfit een geheel te maken. Zorg ervoor dat je riem en schoenen bij elkaar passen bij een formele gelegenheid. Je kunt hier het beste kiezen voor leren riemen, want deze zien er professioneel uit. In een informele setting kun je ervoor kiezen om niet-overeenkomende tinten te dragen.

Pak accessoires

Er stijlvol uitzien en keurige pakken dragen is momenteel een grote trend. Je moet je pak op de juiste manier accessoriseren om indruk te maken, simpelweg een pak dragen is niet genoeg. Stropdassen, vlinderstrikken, pochetten, manchetknopen, dasclips en reversspelden zijn wat een stijlvolle man gebruikt om het meeste uit zijn pakken te halen. Ben je niet thuis in het dragen van pakaccessoires? Je kunt niet fout gaan met een effen zwarte kleur!

Armbanden en kettingen

Als je dit nog nooit hebt gedragen, is het tijd om nu te beginnen. Doordat beide items steeds populairder worden, is het aanbod ontzettend breed. Of je nu van klassieke kleding houdt of van streetstyle of iets daartussenin, er is iets voor elke stijl. Onthoud dat een armband er als subtiel detail moet zijn. Voor een ketting kun je kiezen tussen een korte en dunne als je op zoek bent naar iets subtiels, of een dikkere en langere zodat hij meer opvalt. Je hoeft hier niet per se te kiezen voor de kleuren goud of zilver, maar misschien is een zwarte ketting iets voor jou. Spreekt een armband je toch niet aan? Maak je outfit dan af met een mooi horloge.