Doe eens gek en geef een ander cadeau

Doe eens gek en geef een ander cadeau

23 oktober 2020 Uit Door Quinten Reuten

Bij elke verjaardag, feestdag of andere feestelijke gelegenheid maak je je weer druk om een origineel cadeau te scoren. Soms begin je op tijd met zoeken maar vaker ben je weer veel te laat begonnen. Het probleem begint te vormen.

Wat is het probleem?

Voor wie zoek je een cadeau?
Voor je vriendin of vrouw? Vriend of man? Moeder? Opa? Beste vriend?

Het maakt niet uit voor wie je een cadeau nodig hebt, het blijft een moeilijk dilemma.
Natuurlijk niet altijd, want sommige mensen hebben een mooie hobby of interesse waar je altijd wel iets leuks voor kunt kopen.

Helaas is dit lang niet altijd het geval. En zoals jij en ik wel weten, komt het er vaak op neer dat je weer met een standaard, 13-in-een-dozijn cadeau aan komt lopen. Een flesje parfum of after shave, een rituals cadeau, etentje voor twee (bedrag is altijd te laag) of erger: cadeaubon!

Los het op

De oplossing is eenvoudiger dan je denkt: Denk out-of-the-box.

Er zijn verschillende leuke cadeauwinkels en webshops, zoals Kadogalerie uit Haarlem, die zich richten op andere, niet alledaagse, cadeauartikelen. Bij zulke (web-)shops vind je geen lekkere luchtjes, rituals of cadeaubonnen. Hier kom je artikelen tegen zoals bijvoorbeeld die leuke beschilderde Cow Parade koeienbeeldjes.
Met meer dan 100 verschillende designs vind je altijd wel een leuk koeienbeeldje dat bij de ontvanger van je cadeau past. En dat voor een betaalbare prijs.
De beeldjes worden in een mooie geschenkverpakking geleverd.

Zeker weten dat de ontvanger van dit originele cadeau met grote ogen staat te kijken naar de inhoud van jouw cadeau.

Er schuilt een gevaar als je besluit te kijken naar de collectie koeienbeeldjes van Cow Parade. De kans bestaat dat je ze zo leuk vindt dat je ook voor jezelf besluit een beeldje aan te schaffen…