Doe-het-zelfers opgelet

Doe-het-zelfers opgelet

3 april 2020 0 Door Quinten Reuten

Dit is een blog voor alle mannen die graag klussen in en om het huis. Al helemaal met de zomer weer in aantocht valt er meer dan genoeg te doen. Heb je een beetje hulp nodig met het uitzoeken van de juiste klussen? Of juist hulp met hoe je een klus het beste kunt uitvoeren? Dan ben je aan het juiste adres!

Alle informatie op één plek

Op het nieuwe klusplatform MyGo vind je alles over klussen in en om het huis op één plek. Met een uitgebreide catalogus aan artikelen, blogs, doe-het-zelf tips en kostenoverzichten biedt deze nieuwe website uitkomst voor al jouw klus-behoeften. Het is heel simpel, heb je een klus? Zoek deze klus op de site en je krijgt een uitgebreid artikel met alles wat je moet weten. Je vindt daar wat je nodig hebt voor het uitvoeren van de klus. De meeste artikelen vertellen je ook uitgebreid hoe je de klus zelf kunt aanpakken en hoe je kunt besparen op je kosten. Ook over het onderhouden van de woning is er meer dan genoeg te vinden. Weet je even niet wat je kunt doen als volgende klus? Kijk dan eens op de kluskalender welke klussen er in deze tijd van het jaar kunnen worden gedaan. Ook in de blogs vind je leuke, creatieve en simpele klussen om in huis uit te voeren. Zo hoef je je niet te vervelen!

Doe het zelf met de tips en blogs

In de blogs en tips sectie op MyGo lees je tips over kleine en grotere klussen en hoe je deze zelf kunt uitvoeren. Ook informatie over het onderhoud van bijvoorbeeld cv ketels of het dak en het belang hiervan vind je tussen de blogs. Je vindt er alles wat je nodig hebt, en meer!
Naast de tips en blogs heeft MyGo ook een forum waar je andere doe-hetzelfers op hulp en advies kunt vragen over jouw klus. Bij het klussen hoef je er namelijk nooit alleen voor te staan.

Vind gemakkelijk hulp

Lukt een klus niet, of wil je graag een controle hebben van een echte vakspecialist? Ook dit kan bij MyGo. Met een uitgebreid netwerk aan vakmannen door heel Nederland vind je altijd gemakkelijk de beste vaklui uit jouw regio. Kies de beste uit aan de hand van jouw wensen en behoefte, en neem contact op zoals jij dat wilt. Je kunt ook offertes aanvragen zodat je van tevoren altijd weet welke kosten je tegemoet kunt zien. Heb jij een helpende hand nodig bij een klusje in je huis? Kijk eens op mygo.nl