Een comfortabele baby is een blije baby!

Een comfortabele baby is een blije baby!

27 maart 2020 0 Door Quinten Reuten

Een baby verwelkomen op de wereld hoort zeker tot een van de mooiste momenten die je kan hebben in je leven. Misschien leef jij er wel heel je leven naartoe en dan eindelijk is hij of zij daar dan. Boordevol liefde verzorg en speel jij met je kindje. Het kopen van kleertjes en andere benodigdheden doe jij met plezier en je kleed ze graag aan in de nieuw vergaarde garderobe. Baby’s groeien daarentegen als kool en dat kan soms pijnlijk zijn voor het kindje! Daarom is het belangrijk dat het kindje zo comfortabel en rustig mogelijk wordt behandeld. Niet dat ik dat jullie hoef te vertellen, dat is vanzelfsprekend natuurlijk!

Alle benodigdheden voor een baby

Voor en na de geboorte zijn ouders al druk bezig met het voorbereiden voor de komst van het kindje. Het in orde maken van de babykamer, kleertjes kopen, wieg opzetten, speeltjes kopen zijn dan de dingen waar aan wordt gedacht. Het kindje moet van alles worden voorzien omdat die dat natuurlijk niet zelf kan! Opa’s en oma’s helpen dan ook vaak een handje mee want die hebben natuurlijk al genoeg ervaring met baby’s. Alles wordt goed geregeld en alle voorbereidingen zijn afgerond. Misschien mist er nog iets? Het aannemen van verschillende (logische) posities is goed voor een baby. Op die manier worden alles spieren evenredig ontwikkelt. Dus nog even op zoek naar een andere wieg, babybedje of misschien zelfs een soort slaapzak?

Het baby nestje

Het baby nestje is iets waar je niet veel mensen over hoort. Een babynest is een soort slaapzak voor een baby. Het is een echte must-have voor ouders. Het babynestje kan het beste vergeleken worden met een cocoon vormige slaapzak. Met dit nestje creëer je het gevoel voor de baby dat die weer in de buik van mama zit. Heel fijn voor de baby! Lekker warm en comfortabel! Een groot baby park of bedje is vaak heel groot en dat kan een onplezierig gevoel geven aan de baby. Een nestje creëert daarentegen een veilig en warm gevoel voor de baby én het is gemakkelijk mee te nemen. Het is een stuk gemakkelijker mee te nemen dan bijvoorbeeld een kinderwagen. Ga je bijvoorbeeld naar vrienden of naar je ouders? Dan is een baby nestje ideaal!