Een mannenweekend in een luxe vakantiehuis voor op jou bucketlist

Een mannenweekend in een luxe vakantiehuis voor op jou bucketlist

9 juni 2020 0 Door Quinten Reuten

Ook wel een beetje klaar met het standaard vriendenweekend in een goedkope vakantiewoning op een vakantiepark, met twee dagactiviteiten die vaak maar half van de grond komen? Overweeg eens om een jaar gezellig bij iemand thuis te gaan kamperen en het geld dat je hiermee bespaard apart te zetten voor een luxer vakantiehuis volgend jaar. Een andere manier is om ieder jaar bijvoorbeeld 100 euro in een vakantiefonds te storten, zodat er eens in de 5 jaar echt uitgepakt kan worden tijdens het vriendenweekend.

Luxe vakantiehuis of toch budget?

Op het moment dat er voldoende budget is gespaard wordt het tijd om eens een avond te gaan brainstormen met je vrienden over hoe je het vriendenweekend zo optimaal mogelijk kunt inrichten. Een goed begin is bijvoorbeeld het kiezen van de vakantiewoning, vanaf daar kun je dan kijken naar groepsactiviteiten die er in de regio te doen zijn. Een luxe vakantiehuis voor 10 personen is bijvoorbeeld zo gevonden. In deze vakantiehuizen beschik je doorgaans over wellness faciliteiten zoals een jacuzzi, zwembad, sauna of hottub. Door de aanwezigheid van deze faciliteiten, is er minder behoefte om de hele dag vol te plannen met activiteiten en kan de organisatie ook genieten van dit optimale weekend.

Groepsactiviteiten bij je vakantiehuis

Het mannenweekend van de bucketlist is natuurlijk niet compleet zonder een aantal bijzondere groepsactiviteiten. Hierbij is het goed om te kijken naar het profiel van je vriendengroep. Zijn jullie bijvoorbeeld voetbalfans? Overweeg dan eens om gezamenlijk naar een derby te gaan van jullie favoriete club. Treed er een artiest op waarvan vrijwel iedereen fan is in jullie vriendengroep? Kijk eens of je kaarten kunt krijgen voor de vip-ruimte. Probeer alles net iets specialer te maken dan dat je dat normaal gesproken zou doen. Dit hoeft natuurlijk niet altijd veel meer te kosten dan normaal, maar het hebben van voldoende financiƫle middelen maakt het wel makkelijker.