Eerste date? Zo bereid jij je voor!

Eerste date? Zo bereid jij je voor!

7 februari 2023 Uit Door Quinten Reuten

Heb jij binnenkort een eerste date staan? Natuurlijk hartstikke spannend, maar gelukkig is een goede voorbereiding het halve werk. Door je date bij jou thuis uit te nodigen, zorg jij ervoor dat je de touwtjes volledig in handen hebt. Maar, zelfs dan moet je nog steeds weten waar je op moet letten. In deze blog geven we je vijf dingen waar jij indruk mee maakt. Laat je inspireren!

  1. Goed eten

Je date komt bij jou thuis, wat betekent dat jij voor het eten zorgt. Hier kun je makkelijk over denken door een pizza te bestellen, maar als jij echt indruk wil maken, laat je zien dat je tijd en moeite hierin hebt gestoken. Je maakt een uitgebreide maaltijd klaar, waarin je natuurlijk rekening houdt met de dieetwensen van je date. Laat het smaken!

  1. Filmkeuze

Het is fijn om een leuke activiteit te hebben om thuis uit te voeren, dus wat is er beter dan een film? Dit is gelijk een manier om indruk te maken: door te laten zien dat jij een verfijnde filmsmaak hebt, weet je snel het hart van je date weet te veroveren. Wij raden aan om voor een goede romcom te gaan: niet te ingewikkeld, maar wel de romantische vlam waar jij naar op zoek bent.

 

  1. Lekker geurtje

Wist je dat veel mensen hun eerste indruk gemaakt is op basis van geur? Misschien is dit niet voor jou het geval, maar wanneer dit voor je date wel zo is, is het belangrijk dat jij lekker ruikt. Een flesje parfum aanschaffen is dus geen verkeerd plan, aangezien jij hier zeker lekker door zal ruiken. Lekker ruiken is overigens nooit verkeerd, dus dit kun je ook nog op andere momenten dan je date gebruiken. 

 

  1. Een goede sfeer

Op je date moet alles tot de fijnste details kloppen. De kans dat jij een film kijkt in je woon- of slaapkamer is groot, dus is het belangrijk dat jouw verlichting hier past bij de situatie, die gerust een beetje intiem mag zijn. Een LED dimmer kopen is hier de perfecte oplossing voor, aangezien je hiermee de totale controle over het licht hebt. Zo zet je precies de sfeer neer waar jij naar op zoek bent! 

 

  1. Je intentie

Uiteindelijk is het de bedoeling dat niet de activiteit maar jijzelf je date weet in te pakken. Het is daarom ook niet verkeerd om je intentie uit te spreken. Als jij je date serieus ziet zitten, laat dit dan ook gerust weten. Ook al is dit natuurlijk heel spannend, uiteindelijk zul je hier alleen maar voordelen van ervaren, omdat je het nu tenminste gezegd hebt.

 

Succes!

Nu je dit weet, is er niks dat je nog tegenhoudt om de perfecte date te beleven. En vergeet te allen tijde niet jezelf te zijn, want daar gaat het uiteindelijk om!