Gebruik de producten van TENA Men om comfortabel de dag door te komen

Gebruik de producten van TENA Men om comfortabel de dag door te komen

21 april 2021 Uit Door Quinten Reuten

In Nederland hebben ongeveer 3,5 miljoen mensen last van incontinentie of urineverlies. Incontinentie kan een grote negatieve invloed hebben op uw dagelijks leven. Gelukkig kan urineverlies bestreden worden. Laat u daarbij informeren door uw huisarts. Er zijn meerdere dingen die u kunt doen om uw incontinentie aan te pakken. Zo uw arts een training, medicijnen of operatie voorschrijven. Laat u niet langer meer tegenhouden door uw incontinentie met de juiste producten van TENA Men. Zo kunt u weer veilig, beschermd en comfortabel door het leven.

 

Wat kunt u tegen urineverlies doen?

 

Blaastraining of bekkenbodemtraining

Een bekende behandelmethode voor incontinentie is blaastraining. Hiermee kunt u uw blaas trainen door steeds langere periodes uw plas op te houden. Een bekkenbodemtraining kan gedaan worden onder begeleiding van een bekkenfysiotherapeut.

Medicijnen

Wanneer uw huisarts aandrangincontinentie bij u heeft vastgesteld, kunt u medicijnen voorgeschreven krijgen. Deze medicijnen kunnen ervoor zorgen dat de blaas zich beter kan ontspannen en daardoor rekbaarder zal worden.

Operatie

Om incontinentie te verhelpen, kan er door de arts gekozen worden voor een operatie. Uw huisarts zal u dan naar een specialist sturen om de ingreep verder te plannen.

 

Incontinentie producten

De meest simpele en meest gebruikte oplossing voor incontinentie zijn uiteraard incontinentieproducten. TENA is een gevestigd merk dat zich specialiseert in producten voor volwassen vrouwen en mannen met incontinentie. Er is een ruim assortiment beschikbaar van diverse producten, zoals inleggers, verbanden en incontinentiebroekjes. TENA Men is een lijn van producten die speciaal ontwikkeld is voor mannen. De producten zijn gemaakt van een zacht materiaal, waardoor u ze de hele dag of nacht comfortabel kan dragen. De TEN Men producten bieden u constante bescherming waardoor u veilig en zonder problemen door het leven kan.