Heb jij al een cadeau voor Moederdag?

Heb jij al een cadeau voor Moederdag?

13 april 2021 Uit Door Quinten Reuten

Zeg nou eerlijk, mannen zijn niet allemaal even attent als het op cadeautjes aankomt. Je staat er niet alleen voor, want een kwart van de mannen vergeet Moederdag wel eens. Begin daarom dit jaar op tijd! Hoe leuk is het om je moeder of de moeder van je kinderen te verrassen met een passend cadeau?

  1. Bloemen

Het klinkt misschien niet als het meest originele cadeau, maar welke vrouw is er níet blij met bloemen? Wil je iets waar ze langer van kan genieten? Ga dan bijvoorbeeld voor een mooi boompje of struik met bloemen, zoals een rozenstruik.

  1. Boek

Is jouw moeder, of de moeder van je kinderen, gek op lezen? Weet je of ze toevallig met een bepaalde serie boeken bezig is? Dan kun je haar misschien het volgende boek van die reeks cadeau doen. Een reeks die momenteel erg in trek is bij vrouwen van allerlei verschillende leeftijden is De Zeven Zussen. Kookt ze graag? Overweeg dan eens om een mooi kookboek te geven.

  1. Etentje

Kookt ze niet graag? Of wil ze ook wel eens verwent worden met een heerlijke maaltijd? Neem haar dan lekker mee uit eten als het kan. Als je je eigen kookkunsten genoeg vertrouwd kun jij ook eens voor haar koken! Bij veel restaurants kun je momenteel complete pakketten afhalen of laten bezorgen met daarin alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden.

  1. Sieraden

Sieraden zijn altijd een leuk cadeau! Verras jouw moeder met een mooie ketting, armband of een paar oorbellen. In een mooi sieradendoosje ziet dit cadeau er extra feestelijk uit. Bij Betaalbarekralen groothandel sieraden vind je een ruime keuze kant-en-klare sieraden. Kies bijvoorbeeld voor de Birth flower collectie, waarbij iedere bloem staat voor een bepaalde geboortemaand. Als moeder is háár geboortemaand natuurlijk leuk, maar je kunt ook kiezen voor de geboortemaand van haar kind(eren).

Met deze tips kun je de plank haast niet misslaan. Succes!