Heerlijk ijs met veel verschillende smaken

Heerlijk ijs met veel verschillende smaken

11 december 2021 Uit Door Quinten Reuten

Iedereen kent Ben en Jerry ijs wel. Het is een heerlijk romig ijsje wat altijd verpakt zit in een kleurrijke verpakking. Er zijn heel veel verschillende smaken. De smaken Cookie Dough, Chocolate Fudge Brownie, Strawberry Cheesecake en Caramel Chew Chew zijn het meest bekend. Er is een groep mensen dat Ben en jerry ijs niet koopt door de prijs. Het ijs is namelijk best prijzig, maar wat veel mensen niet weten is dat de prijs niet zomaar zo hoog is. In dit artikel vertellen wij waarom Ben en Jerry ijs duurder is dan al die andere soorten ijs in de winkel.  

 

Eerlijk voor de boeren 

Ben en Jerry is in vergelijking met andere soorten ijs best prijzig. Dit komt omdat het merk gebruikt maakt van fairtrade producten. Dit betekent dat Ben en Jerry een eerlijke prijs betaald aan de producten in ontwikkelingslanden. Veel merken kunnen producten goedkoop op de markt zetten. Dit komt omdat ze de producten laten in ontwikkelingslanden en bijvoorbeeld de boeren zwaar onderbetalen. Ben en Jerry vindt dit niet eerlijk en betaald de boeren een eerlijke prijs. Wij moeten daardoor natuurlijk wel meer betalen voor het ijs wat hier in de winkel licht.  

 

Lekker op elk moment 

Door de potten waar Ben en Jerry in verpakt zit kan je het ijs makkelijk overal eten. Heerlijk thuis op de bank, in de bioscoop en zelfs in een restaurant. Veel bedrijven bestellen dan ook het bij ijsexpress. Zo kunnen ze klanten een heerlijk ijsje verkopen wat ook nog eens makkelijk op te eten is en dankzij de populariteit van het ijsje is het voor veel klanten ook heel herkenbaar. Bovendien is er met Ben en Jerry genoeg keuze in smaak door het brede assortiment. Het is een heerlijk ijsje waar iedereen op elk moment lekker van kan gaan genieten.