Het juiste kantoor vinden

Het juiste kantoor vinden

24 augustus 2021 Uit Door Quinten Reuten

Een eigen business runnen is een behoorlijke taak. Naast de verantwoordelijkheid voor je eigen inkomen, moet je ook voor eventuele werknemers zorgen. Gelukkig kom je met een solide businessplan al heel ver.

 

De dienst die je levert of de producten die stuurt, staan natuurlijk op nummer één. Zonder dit zou er geen bedrijf zijn! Maar om de hele boel draaiende te houden, heb je nog veel meer nodig. BC Waasland heeft gelukkig nog veel kantoorruimtes te huur!

Een geschikte ruimte

Een kleine eenmanszaak zou je nog vanuit thuis kunnen runnen. Maar zodra je werknemers in dienst gaat nemen heb je waarschijnlijk meer ruimte nodig. Een echt kantoor zal dan zeker goed staan, voor je werknemers is dit super fijn en voor eventuele klanten die je gaat ontvangen al helemaal. Een kantoorruimte staat professioneler, en met meer mensen heb je de ruimte zeker ook nodig.

 

Naast het kantoor wat je krijgt, hebben jij en je werknemers ook toegang tot schone toiletten, een keuken en cafetaria. Als je daarnaast ook nog een magazijn en/of inpakruimte nodig hebt, kun je deze er ook bij huren. Alle kosten die je maakt worden automatisch aan het einde van de maand verrekend. Hier horen ook services als de schoonmaakploeg, postverwerking en telefoonkosten bij.

Ideaal voor starters

Bij een kantoor huren Waasland heb je ook het voordeel van de centrale ligging. Langs de E17 tussen Antwerpen en Gent is dit een hele gunstige plek voor je werknemers en klanten. Bijkomend pluspunt is daarnaast het gratis parkeren, inclusief laadpalen voor elektrische auto’s. Een kantoorruimte in de drukke binnenstad zou natuurlijk ook erg goed staan, maar voor startende en kleinschalige bedrijven zal een bedrijvencentrum als deze toch echt de beste start kunnen garanderen!

 

Nu de meeste kantoren weer open gaan en meer mensen weer met een positieve blik de wereld in kijken, lijkt dit een perfect moment om je business weer te laten groeien.