Hoe werkt een automatische voerautomaat voor huisdieren?

Hoe werkt een automatische voerautomaat voor huisdieren?

24 april 2020 0 Door Quinten Reuten

Met alle dingen die we in de wereld van vandaag proberen te bereiken, is het geweldig om geen extra verantwoordelijkheden te hebben om je zorgen over te maken. Het gebruik van een automatische voerautomaat kat kan helpen om nog een ding van uw bord te halen en ervoor te zorgen dat uw huisdieren precies krijgen wat ze nodig hebben.

De verschillende compartimenten van een automatische voerbak voor huisdieren

Er zijn twee verschillende secties in typische automatische voerautomaten voor huisdieren. Het bovenste gedeelte is een omgekeerd plastic of glazen gedeelte dat het voedsel vasthoudt. Deze plastic of glazen containers zijn er in verschillende maten die overal 1-20 pond voedsel kunnen bevatten. Het tweede deel van de automatische voerbak voor huisdieren is het gerecht. De plastic of keramische schaal bevat het voedsel dat de hond kan eten. Elke automatische voerbak voor huisdieren is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met instructies om het nog gemakkelijker te maken!

Programmeerbare timer versus zwaartekracht

De Lebistro bevat 10 pond voedsel en kan worden geprogrammeerd om aan de specifieke behoeften van uw hond te voldoen. Bijna alle automatische voerautomaten voor huisdieren gebruiken een programmeerbare timer waarmee u precies kunt aangeven wanneer en hoeveel voedsel uw hond of kat zal krijgen. Deze feeders zijn een geweldige manier om het dieet van uw hond of kat onder controle te houden en ervoor te zorgen dat hij niet te veel eet. Het eten van kleinere, uitgebalanceerde maaltijden kan helpen de energie van uw hond te verbeteren, obesitas te voorkomen en diabetes te helpen voorkomen.

Een populaire automatische voerbak voor huisdieren met een programmeerbare timer is de Lebistro Programmable Feeder. De Lebistro kan tot tien pond voedsel bevatten en kan worden geprogrammeerd om tot driemaal per dag voedsel uit te geven. Elke voeding kan worden geprogrammeerd om 1/4 tot 3 kopjes voedsel tegelijk af te geven. Dus of u nu een grotere of een kleinere hond heeft, de Lebistro zorgt ervoor dat ze goed worden gevoerd. In plaats van een gemotoriseerde, elektronische functie, gebruiken andere automatische voerautomaten voor huisdieren de zwaartekracht om het voerbakje van uw huisdier te vullen. Voor deze feeders geldt dat wanneer er voedsel uit de bak wordt gegeten en de uitgang uit het voorraadvak niet meer wordt geblokkeerd, er meer voedsel uitvalt. Deze goedkopere gerechten zijn geweldig om ervoor te zorgen dat uw hond nooit honger zal lijden, maar ze kunnen overeten bevorderen en gevaarlijk zijn voor de gezondheid van uw huisdier.