Hoe word je het perfecte vriendje

Hoe word je het perfecte vriendje

3 november 2021 Uit Door Quinten Reuten

Het is zeker niet altijd makkelijk om een goed vriendje te zijn, zelfs al heb je de beste vriendin. Soms lijkt het of je niks goed kunt doen. Een goed vriendje moet weten wanneer hij moet praten en wanneer hij juist moet luisteren. Wanneer hij advies moet geven of wanneer hij moet troosten. Ook moet je weten wanneer je haar moet vertroetelen of wanneer je haar juist met rust moet laten. Je moet iemand zijn die ze kan vertrouwen en iemand waarvoor ze de beste versie van zichzelf wil zijn. Dit is natuurlijk extreem lastig en het is dan ook belangrijk om te weten dat niemand perfect is. Het is vooral belangrijk dat je laat zien dat je je best doet. Verras haar bijvoorbeeld met een cadeautje van Urban Nails.

Vertrouw haar

Vertrouwen is een van de belangrijkste onderdelen in een relatie. Om het perfecte vriendje te worden is het belangrijk om je vriendin te vertrouwen en haar redenen te geven om jou te vertrouwen. Vertrouwen moet de basis van je relatie vormen. Alleen dan kun je een open relatie met elkaar aangaan en kom je erachter wat de ander voelt en nodig heeft. Je kunt je vriendin laten merken dat je haar vertrouwd door haar bijvoorbeeld iets te vertellen wat niet veel mensen van je weten. Ook kun je haar vertrouwen winnen door te laten zien dat je om haar geeft. Laat haar duidelijk merken dat je het fijn vindt als ze iets persoonlijks of belangrijks met je deelt.

Geef cadeautjes

Geen enkele relatie kan bestaan van cadeautjes alleen, hoe mooi ze ook zijn. Maar met een betekenisvol cadeau laat je interesse en affectie zien. Het is dan ook vooral belangrijk dat je tijd en moeite in een cadeau steekt. Kies een cadeau dat redelijk attent ism bijvoorbeeld iets van Urban Nails. Het hoeft niet duur te zijn, het moet vooral iets zijn wat bij haar past. Denk ook aan bijzondere details, bijvoorbeeld haar neem op een kettinkje. Let goed op wat haar interesseert als jullie samen zijn. Een cadeau hoeft niet altijd iets tastbaars te zijn, je kunt ook een leuke ervaring cadeau doen. Bijvoorbeeld paardrijden of klimmen. Ook is het leuk als je haar spontaan iets cadeau geeft alleen maar omdat je aan haar moest denken. Dit soort cadeaus maken vaak veel indruk omdat ze onverwachts zijn.