huistrends najaar 2020

huistrends najaar 2020

30 oktober 2020 Uit Door Quinten Reuten

Het is volop herfst en ook corona woedt als een storm nog stevig door. We zullen dus allemaal nog langer thuis moeten zitten. Door social distancing komt er allemaal tijd vrij die moeten zien in te delen. Als jij het mij vraagt is dit een mooie gelegenheid om je huis een make-over te geven. Doe dat met de volgende trends. 

Nostalgie  

2020 draait om het omarmen van kwaliteitsvolle dingen uit het verleden. Je kunt een retro-geïnspireerde stijl toevoegen aan je huis met behulp van vintage meubels. Om je huis een nostalgische flair te geven, kun je een meubelstuk gebruiken waar je vroeger zo dol op was om de retro sfeer vast te leggen. Je kan bijvoorbeeld een oude schommelstoel toevoegen die een nostalgisch gevoel zal geven aan je huis. Want een huis met emotionele waarde is altijd de mooiste.  

Kunststof kozijnen 

Het nadeel van veel kozijnen is dat ze het niet veel winters overleven. De winter is altijd dat tijd waarin je de kwaliteit van een kozijn ziet kelderen en waar de levensduur drastisch daalt. Dit is vooral met houten kozijnen die kunnen gaan rotten en schimmelen, maar ook bij metalen kozijnen die kunnen gaan roesten. Omdat mensen tegenwoordig steeds meer waarde hechtte aan gemak zullen kunststof kozijnen in 2020 helemaal in zijn. Kunststof is zo gemaakt dat het niet kan rotten of roesten. Het materiaal wordt niet aangetast door het weer en kan hierdoor zonder problemen heel de winter overleven. Hierdoor hebben kunststof kozijnen een hele lange levensduur. 

Led strips  

De juiste verlichting zorgt voor een feestelijke sfeer in huis. Een mooie manier om dit te doen is met led strips. Led strips zijn heel eenvoudig aan te brengen en kunnen worden gebruikt om de mooiste delen van het huis te accentueren. Zo geven een sierlijke rand onder werkbladen, trappen of onder de bar. Het is een van de gemakkelijkste manieren om sfeer te creëren in je huis