Kleur deze winter Oranje!

Kleur deze winter Oranje!

10 november 2022 Uit Door Quinten Reuten

Op zondag 20 november 2022 is het eindelijk zover. Oranje is met de selectie afgereisd naar het snikhete Qatar, maar de meeste supporters blijven achter in ons koude kikkerlandje. Het is best gek, ineens een WK voetbal in de winter. Het kan dus best zijn dat je er nog niet helemaal in zit. Maar daar kun je snel verandering in brengen. Wanneer je elk hoekje van je huis of het café oranje kleurt met WK versiering, komt het gevoel vanzelf!

De hele straat versierd

Vind je het nou leuk om met de hele straat het oranje gevoel te krijgen, dan kun je met elkaar de straat versieren. Verbind bijvoorbeeld alle huizen met extra lange oranje vlaggenlijnen. Of hang een grote straatbanner op met Hup Holland Hup! Laat de kinderen met stoepkrijt aan de slag gaan en kleur de hele stoep oranje.

Denk er wel aan dat als je echt voor groot gaat met de oranje versiering, je er verstandig aan doet dit even bij de gemeente te melden. Het zou zonde zijn als je die gigantische opblaas leeuw weer moet verwijderen net voor de start van het WK…

Je huis te zien vanaf de maan

Als je echt wilt laten zien dat jij de allergrootste Oranje Fan bent, dan kun je groots uitpakken met de versiering van je huis. Van vlaggetjes door de hele tuin tot oranje lampjes voor de ramen. Een grote KNVB-vlag in de mast en oranje tuinkabouters op je gras. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt je huis zelfs helemaal inpakken met oranje zeil, of wat dacht je van een grote krijt- of muurschildering van je favoriete speler? Maak het feest helemaal compleet met een biertap in de tuin, zet hem onder een partytent en je buren komen de winst van oranje gezellig bij jou vieren!

Zelfs het kleinste kamertje doet mee

Soms moet je nou eenmaal tijdens een spannende wedstrijd even gebruik maken van de wc. Dan wil je natuurlijk helemaal niets van de wedstrijd missen. Neem je tablet of telefoon mee de wc in, zodat je alles kunt blijven volgen. Met oranje wc-papier en een oranje wc-bril blijf je ook in het kleinste kamertje helemaal in WK voetbal sferen.