Kurkuma capsules kopen

Kurkuma capsules kopen

10 november 2020 Uit Door Quinten Reuten

Kurkuma is de wortel van een plant die bij dezelfde familie behoort als gember. Kurkuma wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken bij het maken van curry bijvoorbeeld. Veel mensen weten niet dat kurkuma heel erg gezond is. Dagelijks een kleine hoeveelheid kurkuma kan worden doen voor je gezondheid. Lees hier meer!

Ontstekingsremmend

In de Indiase geneeskunde wordt kurkuma al heel erg lang als medicijn gebruikt. En dat is niet voor niets. Kurkuma heeft veel gezondheidsvoordelen. Het is officieel geen geneesmiddel maar wel goed voedingssupplement.  Het stofje curcumine wat ik Kurkuma zit zorgt ervoor dat het kruid een ontstekingsremmende werking heeft. Vooral bij ziektes zoals reuma een artritis kan het de zwelling en pijn verlichten. Ook kan kurkuma een ondersteunde rol spelen bij het vermijden van kanker, hart- en vaatziektes.

Werkzaam tegen depressie

Daarnaast is kurkuma ook werkzaam tegen depressie. Kenmerken van depressie zijn dat je nergens meer van kunt genieten en dat je interesse in je omgeving verliest. Bij mensen met depressie komen bepaalde stoffen voor in de hersenen. Curcumine heeft een positieve werking op deze stoffen. Met name op serotine en dopamine. Curcumine heeft de potentie van anti-depressiva. Dat betekent niet dat je veel kurkuma moet eten om van je depressiviteit af te komen. Dit is een serieuze aandoening de professionele hulp nodig heeft.

De Kurkuma Specialist

De Kurkuma specialist is de nummer 1 webshop met specialistische kennis van kurkuma en nog veel meer voedingssupplementen zoals zuivere curcumine c3, groenlipmossel en kurkuma longa. De Kurkuma specialist heeft verstand van kurkuma en van curcumine in al haar veelzijdigheid en facetten. De producten in de collectie zijn geen geneesmiddelen maar voedingssupplementen. Deze supplementen hebben een ondersteunend vermogen. De collectie is erg uitgebreid. Je hebt de keuze uit diverse producten, van milde, pure capsules tot geconcentreerde curcumine longa capsules. Kurkuma capsules koop je het beste bij de kurkuma specialist.