Leuke winkels in Rotterdam voor mannen

Leuke winkels in Rotterdam voor mannen

18 mei 2020 0 Door Quinten Reuten

In Rotterdam vind je onwijs veel winkels: op de lijnbaan, in de koopgoot en in verschillende shoppingcentra. Toch zijn de meeste van deze winkels gericht op vrouwen en is het voor mannen toch moeilijker om winkel in en winkel uit te lopen. Maar het is zeker wel mogelijk! Rotterdam is the place to be: er zijn veel leuke zaakjes waar ook mannen flink kunnen shoppen. Welke dit zijn, lees je hier!

De Bijenkorf

Hoewel vrouwen hier ook veel rondlopen, zijn er ook speciale mannenafdelingen te vinden in de Bijenkorf. Zo kunnen mannen hier terecht voor maatpakken, accessoires en sieraden, zoals horloges en armbanden. Zo hoef je dus echt niet te speciaal te zoeken naar een juwelier Rotterdam en heb je alles gewoon onder één dak. Ook kun je hier terecht voor verschillende elektronische gadgets en keukengerei. Ideaal dus om even langs te lopen tijdens een dagje shoppen.

Funkie House

Veel mensen kennen deze naam niet, maar Funkie House is al 30 jaar een begrip onder de Rotterdammers. In deze winkel kun je maar liefst op drie verdiepingen lekker rondneuzen tussen de sneakers, streetwear en accessoires. Ze verkopen diverse bekende merken zoals Nike, Dr Martens, Obey en Vans.

Skatestore

De naam suggereert dat je hier alleen maar skatespullen kan kopen, wat ook wel zo is natuurlijk, maar ze hebben nog veel meer dan alleen dat! Deze winkel staat bij ons op het lijstje wat betreft cadeautips voor mannen, aangezien je hier voor elke man wel een leuk item kan scoren! Bij Skatestore verkopen ze onder andere sneakers, T-shirts, sweaters, broeken, caps en zonnebrillen van de meest bekende sportmerken!

Rib.Eye.Steak

Bij Rib.Eye.Steak kun je terecht voor het kopen van jassen, jeans, backpacks en sneakers. Alleen deze merknaam trekt waarschijnlijk al de aandacht van de man. Het leuke aan deze winkel is dat ze de inrichting zo hebben ontworpen, dat het lijkt alsof je eten aan het kopen bent. Je waant je door koelcellen in deze Amerikaanse Convenience Store. Broeken hangen achter glazen deuren, wat dus lijkt op koelcellen en shirts liggen in zogenaamde ‘schappen’. Weer eens iets anders dan de standaard H&M dus.

Levi’s

Dit bekende merk heeft ook een mooi pand in Rotterdam weten te bemachtigen aan de Coolsingel. Naast de bekende jeans van Levi’s, vind je hier ook shirts, overhemden en jassen. Hier verkopen ze de laatste denim mode voor zowel heren als dames. De moeite waard dus om even te bezoeken als je in Rotterdam aan het shoppen bent.