Maak jouw eigen bidons

Maak jouw eigen bidons

6 juli 2022 Uit Door Quinten Reuten

Ben je opzoek naar een origineel en sportief relatiegeschenk? Een relatiegeschenk waarbij jouw merk hoge exposure krijgt? En vind je het belangrijk dat jouw merk een sportief en gezond imago uitstraalt? Dan is het bedrukken van bidons echt wat voor jou!

Gepersonaliseerde bidons

Tegenwoordig zijn er diverse bidons verkrijgbaar. Zo zijn er bidons met een inhoud van 500 ml verkrijgbaar, maar ook met een inhoud van 750 ml. Er zijn bidons met een sportdop en er zijn bidons met kanteldeksel. Dit maakt iedere bidon al uniek, maar door de bidon te bedrukken met jouw eigen opdruk maak je jouw bidon nog unieker en eigen!

Verras jouw ‘zakelijke’ relaties met een bedrukte bidon

Verras jouw leveranciers, partners, werknemers of teamgenoten met een bedrukte bidon. Door het schenken van gepersonaliseerde bidons werk je aan een betere relatie met jouw relaties en verhoog je jouw naamsbekendheid. Iedere keer dat jouw bidon gebruikt wordt, verschijnt ook jouw merk en/ bedrijfsnaam.

Bedrukte bidons voor op het veld

Laat bidons bedrukken met het logo van jouw vereniging of team! Bedruk een geheel krat voor bidons en maak jouw tegenstanders in! Aan de bedrukte bidons zal het niet liggen. Daarmee sta je sowieso al 1-0 voor op de tegenstander.

Laat vandaag nog jouw bidons bedrukken bij BudgetGift.nl

Ooit al eens gedroomd van een eigen bedrukte bidon voor jouw voetbalteam, sportvereniging of bedrijf? Dan ben je bij BudgetGift.nl aan het juiste adres. BudgetGift.nl heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen van relatiegeschenken. De bidons van BudgetGift.nl zijn een creatieve reclamedrager met een hoge exposure van jouw merk!

Bestel vandaag nog gemakkelijk en snel de bidon die bij jou past! Op de website van BudgetGift.nl kun je gemakkelijk en snel jouw gekozen bidon bedrukken. Plaats het product in jouw winkelwagen, upload vervolgens jouw logo en je bent klaar! Binnen twee uur ontvang je jouw gepersonaliseerde voorbeeldopmaak. Keur je deze goed, dan ontvang je jouw bestelling al binnen 5 á 10 werkdagen! Neem vandaag gauw een kijkje op www.budgetgift.nl!