Mannen, zo vergeet je nooit meer een verjaardag

30 april 2020 0 Door Quinten Reuten

Veel papieren uitingsvormen hebben het steeds moeilijker, denk aan de klant of de tv gids maar er zijn ook varianten die het onverwacht goed blijven doen. Een daarvan is de verjaardagskalender. Zelfs nu onze agenda digitaal wordt ingevuld blijft er een kalender dapper weerstand bieden tegen de online apps en dat is de verjaardagskalender. 

 

Als het gaat om het redden van de papieren uitingen gaat dan zijn het over het algemeen de dames die zorgen dat de oplages niet instorten. Denk maar eens aan de vele magazines die je nog kunt kopen in de kiosken. De meeste daarvan zijn gericht op de vrouwen, omdat dit een doelgroep is die met enige regelmaat een tijdschrift koopt. Vrouwen lezen ook meer boeken zo bleek ook uit een uitgebreid onderzoek van de Leesmonitor, maar de mannen maakten dit verschil dan wel weer goed door het lezen van dag- en nieuwsbladen zo melde ze. En straks misschien ook via verjaardagskalenders?

Het laatste kunnen we natuurlijk niet hardmaken maar wat we wel weten is dat de vrouw des huizes vaak de agenda beheert, niet alleen op het gebied, van afspraken maar ook als het aankomt op verjaardagen. Daarom komen we nu de mannen te hulp. Want door een eigen kalender te maken en op de wc te hangen zullen jullie nooit meer een verjaardag vergeten!

Denk je eens in. Je gaat er bij de grote boodschap eens even goed voor zitten. Je neemt rustig de verjaardagen van de komende weken eens door, zodat je na het bezoekje vrouwlief kan attenderen op de verjaardag van die ene oom of nichtje uit de familie. Dat zal altijd in goede aarde vallen. Het leuke is dat je de verjaardagskalender helemaal kan personaliseren.

Verjaardagskalender & fotoalbum ineen

Het leuke aan een persoonlijke verjaardagskalender is dat je de verjaardagen kunt combineren met eigen foto’s. Hierdoor creëer je als het ware een familiealbum en kalender in een. Dit maakt het ook nog eens een uitstekend cadeau om te geven. Drie vliegen in 1 klap dus. 

Wanneer je een verjaardagskalender wilt maken dan raden we aan om dit online te doen en te kiezen voor verjaardagskalender a3 formaat. Op dit formaat heb je flink de ruimte om de data en foto’s toe te voegen. Om te bekijken wat er allemaal mogelijk is, kun je eens kijken op fotoboeken.nl bijvoorbeeld. In een paar stappen bestel je zo je eigen kalender waarna het bestuderen en onthouden (en indruk maken) kan beginnen!