Meer informatie over e-smoke

Meer informatie over e-smoke

14 december 2021 Uit Door Quinten Reuten

De laatste tijd zijn e-sigaretten, e-smokers of vapes erg populair geworden, vooral onder jonge volwassenen. Sommige mensen denken dat het gebruik van e-liquids veiliger is en er cooler uit zien. Maar tot nu toe zijn er hier nog voor- en nadelen aan. De manier waarop een e-smoker werkt, is om e-liquids om te zetten in stoom die met behulp van een batterij in een vape-buis wordt verwarmd. Deze damp wordt vervolgens omgezet in rook en ingeademd door de gebruiker. Waarom e-smoken vaak veiliger worden genoemd, is omdat de hoeveelheid nicotine die in e-smoken wordt ingebracht kan worden aangepast, zodat na verloop van tijd het nicotinegehalte kan worden verwijderd en rokers vanzelf zullen stoppen met roken. 

Verschillende soorten e-smokers op de markt 

De eerste is een e-smoker van het type Pen. Zoals de naam al aangeeft, heeft deze e-smoker de vorm van een pen, en de manier waarop hij werkt is hetzelfde als bij andere e-smokes. Er zijn twee soorten verwarmingselement opties in dit type, namelijk Atomizer en Cartomizer. Als de verstuiver een verwarmingselement is om de damp vloeistof die nicotine bevat te verwarmen, dan is de cartomizer een combinatie van een verstuiver en een patroon, waarbij het verwarmde onderdeel in direct contact staat met het hete element. Ten tweede is er een draagbare vaporizer. In tegenstelling tot het pentype komt de vloeistof bij dit type e-smoke niet in direct contact met het verwarmingselement, waardoor er een betere smaak ontstaat met minder rook. Het derde type is Desktop e-smoke. Dit type is de grootste en kan alleen thuis gebruikt worden. De constante toevoer van energie zorgt ervoor dat dit type vape maximale warmte, scherpe smaak en meer damp produceert. 

Hoe kies je een e-smoke van goede kwaliteit? 

Een e-smoke winkel biedt meestal een grote verscheidenheid aan vapes en e-liquids. U moet echter een aantal andere alternatieven hebben om te kunnen vergelijken. Je moet ook letten op de kwaliteit van de rook en de prijs. Het zal gemakkelijker zijn als u ernaar zoekt op de markt en vervolgens naar de beoordelingen van het product kijkt. Het laatste dat kan helpen is om een ​​expert of uw collega te vragen die eerder e-smokes heeft gebruikt.