Met deze tips houdt u geld over voor de droomauto

Met deze tips houdt u geld over voor de droomauto

20 april 2020 0 Door Quinten Reuten

Een droomauto bezitten

U zal ook wel een prachtige auto op het zicht hebben, want iedereen heeft zoiets. Bij de één is dat een 4WD bij de ander meer een sportwagen. Met de tips in deze blog komt het bezitten van de auto van uw dromen een stukje dichterbij.

Elektriciteit besparen

De energierekening is overal fors. Als u al de maandelijkse voorschotten bij elkaar optelt komt u op een flink bedrag en dat is dan nog zonder een bijbetaling. De energierekening verlagen is heel efficiënt om geld over te houden voor de auto van uw dromen. Heel effectief werkt, dingen niet gebruiken die niet nodig zijn. De was niet in de wasdroger doen maar uithangen over een rekje, of niet op de loopband trainen maar rennen of joggen in een park of in het buitengebied. Hetzelfde geldt met een soort van verspilling; laat nooit het licht branden in een ruimte waar u toch niet bent. Verspilling voorkomen raakt immers het niet gebruiken. Iedere kilowattuur telt; wat u niet verbruikt vindt u niet terug op de rekening. En als u een lichtje aansteekt zorg dan dat de lamp energiezuinig LED is. Vooral bij verlichting die lang en vaak aan is.

 

Gas besparen

Ook een huis warm houden tijdens de wintermaanden is een kostbare zaak. Let erop dat uw woning goed geïsoleerd is. Heeft uw huis overal dubbel glas? Hoe zit het met de spouwmuur? En bovenal; hoe zit het met het dak want als dat niet goed geïsoleerd is zal u nooit in die droomauto rijden. Met een goed geïsoleerde woning is veel te besparen, en dat jaar in jaar uit. Daarbij geeft goede isolatie ook comfort; in de zomer houdt het de hitte buiten en het houdt geluid tegen. Dit is onbelangrijk voor de energierekening maar wel mooi meegenomen.

Direct een lagere energierekening

Besparen werkt op termijn. Maar als u gelijk een lagere energierekening wil, en wie wil dat niet, kunt u overstappen van energieleverancier. Vergelijk energie eenvoudig via de website van easyswitch.nl. Binnen enkele minuten kunt u een hoop geld besparen. U kunt gemakkelijk de vergelijker invullen en vervolgens komen er de voordeligste energieleveranciers uit die het best bij uw situatie passen. Met behulp van deze tips komt die droom auto steeds dichterbij.