Ontdek nieuw plezier

Ontdek nieuw plezier

4 januari 2022 Uit Door Quinten Reuten

Heren vast in gewoontes en wil je graag eens je blik verbreden? Nieuwe dingen ontdekken geeft energie en meer plezier in het leven. Dit hoeft echt niet meteen uit een vliegtuig springen te zijn of een verre reis boeken, maar er zijn zoveel manieren om meer plezier te hebben. Dit kan iets gerelateerd zijn aan je hobby, sport of iets compleets out of the box. Zo zijn er voor mannen talloze leuke activiteiten die je alleen of samen met je partner van kan genieten. Denk bijvoorbeeld aan een weekendje raften of survivallen in de Ardennen met vrienden, een leuke workshop volgen met je partner of een jezelf in de watten leggen in een kuuroord. Zolang je maar plezier hebt en het is iets nieuws brengt dat al een hoop plezier met zich mee. Nu laten wij je natuurlijk niet in de kou staan en geven wij graag een aantal leuke tips om te doen.

Wat lijkt je leuk?

Ben je een echte durfal? Dan is waarschijnlijk een auto ter water experience leuk en daarbij ook nog eens leerzaam. Of wat te denken van duiken in Nederlandse wateren of ver daarbuiten? Ervaar hoe het is om te gaan skydiven of bezoek een spannende klimmuur. Voor de echte adrenaline junkies zijn er tal van activiteiten in binnen- en buitenland die leuk zijn en waarvan je hart harder gaat pompen. Ben je niet zo een durfal? Dan zijn er uiteraard nog genoeg andere opties die je kunt doen. Heerlijk wandelen op plaatsen waar je nog nooit bent geweest, een Michelin restaurant bezoeken of een nachtje weg met je partner op een unieke locatie. Wat het ook is wat je graag wilt doen en nog nooit gedaan hebt, is iets goeds waaraan je veel plezier kunt beleven. Verbreed je horizon en ervaar meer geluk in het leven.

Ook in bed kun je nieuwe vormen van plezier beleven

Erotiek is vaak een ondergeschoven kindje en dat is natuurlijk erg zonde. Wat je waarschijnlijk niet wist is dat er tegenwoordig oneindig veel manieren zijn om onder de lakens meer te genieten. Het maakt niet uit of je single bent of in een relatie zit, erotische artikelen toveren al snel een heerlijke glimlach op je gezicht en helpt daarbij ook nog eens tegen stress. Bezoek eens een online sexshop en je zult al snel zien dat er seksspeeltjes zijn waarvan je het bestaan niet afwist en op je lijf geschreven staan. Masturbators zijn voor single mannen verreweg het meest populair. Zit je met je partner vast in een vicieuze cirkel op erotisch gebied? Probeer eens een rollenspel of bezoek een SM shop. Hier vind je al snel leuke opties om samen met je partner van elkaar te genieten. Van experimenteren kan je een hoop leren over jezelf en je partner, dus waar wacht je nog op!