Overhemden met korte mouw ideaal voor in de zomer!

Overhemden met korte mouw ideaal voor in de zomer!

14 april 2020 0 Door Quinten Reuten

Overhemden met korte mouw zijn ideaal voor de zomer. Lekker luchtig en toch netjes. Goed te dragen op een lange broek naar je werk, maar overhemden met korte mouw staan ook goed op bijvoorbeeld een vlotte korte broek. Elke man kan een zo’n overhemd dragen, ze zijn verkrijgbaar in alle maten, ook de grote maten van boordmaat 46 tot 54. Overhemden met korte mouw zijn ook verkrijgbaar in verschillende pasvormen, ideaal want niet één lichaamsbouw is hetzelfde. Er is dus voor ieder mannelijk lichaam wel een passend en goed zittend overhemd met korte mouw verkrijgbaar.

Overhemden met korte mouw in verschillende pasvormen

Als je bijvoorbeeld kiest voor een regular fit overhemd met korte mouw, dan is dit een rechte pasvorm. Ben je iets meer gezet rondom de buik? Dan is een comfort fit overhemd dat bij jouw past. Hierbij is de taille omvang iets groter dan de borstomvang. Let bij het kiezen van de maat wel op dat de maten van bijvoorbeeld een colbert niet hetzelfde zijn als die van een overhemd. Als je een colbert maat 52 of 54 hebt dan is dit te vergelijken met een overhemd boordmaat van 41 of 42. Twijfel je over de maat, gebruik dan de handige maattabel op de website van overhemden.com of neem even contact op met de klantenservice.

Unieke Italiaanse overhemden met korte mouw

Italiaanse overhemden zijn altijd populair, het is dan niet gek dat Italiaanse overhemden ook met korte mouw verkrijgbaar zijn. Italiaanse overhemden met korte mouw zijn wel uniek in soort. Deze zijn namelijk in de meeste gevallen sterk getailleerd en mooi uitgesneden. Italiaanse overhemden met korte mouw zijn verder te herkennen aan de opvallende designs, de hoge boorden en de fijne stoffen. Ze zijn gemaakt met oog voor detail en op z’n Italiaans dubbel getwijnd (Doppio Ritorto).