Speelgoed voor 10-jarige jongens

Speelgoed voor 10-jarige jongens

23 januari 2020 0 Door Quinten Reuten

Er is tegenwoordig zoveel verschillend speelgoed voor jongens dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Van kleine tot grote dingen en van betaalbare tot dure dingen, alles is mogelijk. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij in deze blog een selectie gemaakt van wat wij het leukste speelgoed vinden voor jongens vanaf 10 jaar. Lees verder en laat je inspireren!

Nintendo Switch

De eerste tip is misschien ook wel de meest prijzige, namelijk een Nintendo Switch. Deze spelcomputer is enorm innovatief en zeer geschikt voor 10-jarige jongens. Deze spelcomputer heeft de unieke eigenschap dat hij kan worden meegenomen als een handheld, maar ook worden aangesloten op de tv middels een HDMI kabel. Veel van de spellen die tot nu toe zijn uitgebracht gericht op kinderen, denk aan de spellen uit de Mario franchise. Ook kan je kind het populaire spel Fortnite spelen op de Nintendo Switch. De enige keerzijde is de prijs, wanneer je deze vergelijk met de rest uit dit blog-artikel.

Modelbouwpakketten

Ook een goede keuze voor een 10 jarige jongen zijn modelbouwpakketten. Modelbouw bestaat al enorm lang en er zijn tegenwoordig veel verschillende schaalmodellen mogelijk. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het bestaat. Zo kun je hele steden bouwen met uit zichzelf rijdende treinen en auto’s. Het leuke aan modelbouw is dat je eerst plezier haalt uit het bouwen, maar daarna kan je er ook nog mee spelen. Modelbouw is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar maar ook op latere leeftijd nog leuk.

LEGO Technic

LEGO Technic maakt deel uit van de LEGO-productlijn. Het voornaamste verschil ten opzichte van reguliere LEGO is de mate van complexiteit. Hierdoor is dit speelgoed ook veel geschikter voor jongens vanaf 10 jaar. Zo kom je bij deze LEGO variant veel kleine onderdelen zoals tandwieltjes tegen. Daarbij is LEGO Technic ook wat mechaniseer.