Stel zelf een badmeubel samen!

Stel zelf een badmeubel samen!

23 augustus 2021 Uit Door Quinten Reuten

Om een badkamer in te richten, heb je verschillende meubels nodig. Wil je alleen een douche of ook een bad? Ook een toilet mag in de meeste badkamers niet ontbreken en je kunt ook niet zonder een badmeubel. Je vindt de badmeubels op Bathroommanufactory.com. Voordeel: je kunt zelf je badkamermeubel samenstellen. Hoe je dat doet, lees je in dit artikel.

 

De grootte

Voordat je begint met het samenstellen van je eigen badmeubel, is het goed om te weten waar je uit kunt kiezen. De badmeubels zijn namelijk verkrijgbaar in drie verschillende groottes: 70 centimeter, 90 centimeter en 120 centimeter. Het gaat hier om de breedte van het meubel. Meet dus goed op hoeveel ruimte je hebt in de badkamer en bedenk alvast hoeveel kastruimte je nodig zult hebben. Als je al deze informatie weet, gaat het samenstellen zelf een stuk sneller.

 

De kleur

De kleur van het badmeubel is ook niet onbelangrijk. De badmeubels van Bathroom manufactory zijn er in drie verschillende kleuren: wit, licht eikenhout en donker eikenhout. De witte variant is heel strak. De eikenhouten badmeubels zijn nog steeds modern, maar iets minder strak. Welke kleur je kiest, is natuurlijk ook afhankelijk van de kleuren van de muren, vloer en andere meubels in de badkamer. Aangezien het badmeubel erg groot is, is het belangrijk dat deze past bij de rest van de badkamer, zodat het één geheel vormt.

 

Hoe stel je je eigen badmeubel samen?

Nu je weet hoe groot het badmeubel moet zijn en in welke kleur je het wilt, kan het samenstellen beginnen. Dit is heel eenvoudig. Allereerst geef je het gewenste formaat aan. Daarna kun je kiezen uit verschillende modellen van het badmeubel. Het ene model is luxer dan het andere. Geef vervolgens aan in welke kleur je het wilt. Als laatste kun je nog kiezen voor extra opties. Zo kun je wat extra’s aan je badmeubel toevoegen om deze helemaal perfect te maken.