T-shirts voor lange mannen

T-shirts voor lange mannen

31 januari 2020 0 Door Quinten Reuten

Elke man heeft T-shirts in zijn garderobe. T-shirts worden gedragen als basic voor onder je trui of overhemd. Extra lange T-shirts die juist bestemd zijn voor de langere mannen. Deze T-shirts zijn iets langer dan je gewend bent. Extra lange T-shirts zullen niet opkruipen tijdens het dragen en blijven comfortabel zitten. Voor elke lange man hebben deze T-shirts een goede, perfecte en blijvende pasvorm. De extra lange T-shirts voelen heerlijk aan en blijven top in model. De extra lange T-shirts zijn van topkwaliteit. Denk hierbij aan cotton en fraaie luxe stretch katoen. De T-shirts krimpen eigenlijk nooit doordat de stof verschillende voorbehandelingen krijgen.

Was tips

T-shirts kun je het beste wassen bij een zo laag mogelijke temperatuur. De T-shirts zullen sneller krimpen bij hogere temperatuur. 30 of 40 graden raad ik je aan. 40 graden is ook het advies bij witte overhemden. Wil je de T-shirts echt wit houden dan zijn er wel speciale wasmiddelen die je hiervoor kunt gebruiken. Deze wasproducten bevatten ingrediënten die ervoor zorgen dat je T-shirts er langer stralend uitzien. De hardnekkigste vlekken kunnen hiermee verwijderd worden. Je hebt er ook nog een voordeel bij dat je wasmachine hygiënisch blijft en het het wasmiddel doodt bacteriën.

Combineren van T-shirts

T-shirts kun je eindeloos combineren. Als je weet welke look je wilt pas je daar je outfit op aan. Op je werk kun je polo shirt met een chino en instapschoenen combineren. Hiermee kom je zeer representatief voor de dag. Heb je een gezellig afspraakje dan is een V-hals T-shirt op een spijkerbroek of een nette pantalon een juiste keuze. Een sportief T-shirt in frisse kleuren of juist met een print draag je in je vrije tijd. Combineer dit met een spijkerbroek of een cargo short en natuurlijk de sneakers erbij. Een leuke casual en comfortabele look.