Tijd voor een klusjesdag!

Tijd voor een klusjesdag!

7 mei 2021 Uit Door Quinten Reuten

In de loop der tijd hopen de klusjes in- en rondom huis zich vaak op en wordt het eens tijd om ermee aan de slag te gaan. En als je dan toch aan de slag gaat, is het net zo leuk om de boel ook een beetje op te fleuren! Een kastje of een muur een likje verf geven, een verse bos bloemen op tafel of de tuin pimpen met hekwerk van Adéquat!

Hekwerk

Je tuin opfleuren met een kastanjehout hekwerk is zo gebeurd, maar brengt een grootse verandering teweeg. Het is eenvoudig zelf te plaatsen, maar ook eenvoudig nog weg te halen of te verplaatsen. Je kunt het hekwerk zo leuk maken als je zelf wilt; hang er lichtjes in of laat er klimplanten in groeien.

Verven

Een likje verf is ook zo gebeurd en kan ook een hoop veranderen. Je kunt het groots of klein aanpakken; van een muur of de schutting verven tot een bloempot of tafel verven. Het ziet er gelijk helemaal anders uit en met wat nieuwe bijpassende accessoires is jouw huis en tuin als nieuw!

Groot, groter, grootst

Heb je een groot huis met een grote tuin? Dan kun je het ook grootser aanpakken! Ga voor een heel nieuw interieur door je huis opnieuw te schilderen en nieuwe meubels aan te schaffen of ga voor een nieuwe tuin door deze helemaal op te spitten en opnieuw te laten aanleggen. Uiteraard komt hier wel wat meer bij kijken dan wat kleine klusjes en is het niet in een dag gepiept, maar het eindresultaat mag er vaak wezen!