Tips om je outfit vrolijker te maken

Tips om je outfit vrolijker te maken

12 augustus 2022 Uit Door Quinten Reuten

Ben jij iemand die vaak rustige, neutrale kleding draagt? Dat is natuurlijk geen probleem, maar misschien vind je het leuk om soms wat extra vrolijkheid aan je outfit toe te voegen. Dit is op verschillende manieren mogelijk. Door wat kleine aanpassingen te doen geef je jouw outfit binnen no time een vrolijkere touch. Tips om je outfit vrolijker te maken? Wij sommen het hieronder voor je op!

 

Draag accessoires

Als je zwarte of grijze kleding draagt of kleding aanhebt in een andere rustige kleur, kan het als een beetje saai worden aangezien. Dit is verleden tijd als je wat accessoires toevoegt aan je outfit. Door wat accessoires in andere, bijpassende kleuren toe te voegen kan jouw outfit er al meteen wat minder saai uit komen te zien. Bij leuke accessoires die je kunt toevoegen zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan sieraden. Een horloge, ketting of armband geven jouw kledinglook al snel een vrolijkere touch, waardoor het absoluut iets is om over na te denken. Naast sieraden kun je ook denken aan bijvoorbeeld een hoed, pet, sjaal, tas of riem om jouw outfit wat op te fleuren. Met slechts een kleine toevoeging kun je al een wereld van verschil maken!

 

Kies vaker voor een patroon

Als je iemand bent die gek is op basics in rustige kleuren, maar graag wel een wat vrolijkere outfit wilt hebben, is het een aanrader om vaker te kiezen voor een patroon. Of dit nu gaat om een T-shirt, broek of sjaal: door voor kledingstukken met patroon te kiezen ziet het er gelijk wat drukker en vrolijker uit. Het is meteen een stuk minder saai, terwijl je nog wel dezelfde rustige neutrale kleuren draagt. Durf dus eens wat vaker voor een bepaald patroon in kleding of andere mode-items te kiezen. Het fleurt jouw outfit vaak enorm op!

 

Leuke sokken

Hoewel het waarschijnlijk niet het eerste is waar je aan denkt bij het opfleuren van je outfit, zijn leuke sokken absoluut belangrijk om je outfit een vrolijkere touch te geven. Sokken spelen namelijk een rol in hoe het er al met al uitziet. Je kunt kiezen voor standaard zwarte of witte sokken, maar je kunt ook meer uitpakken door voor wat meer opvallendere sokken te kiezen. Als je echt out of the box durft te gaan en je outfit in één klap wilt opfleuren, dan zijn Happy Socks voor mannen een aanrader. Hiermeer ziet jouw outfit er nooit saai meer uit!

 

Durf kleur toe te voegen

Hoewel het misschien buiten je comfortzone is, is kleur toevoegen wel een goede manier om je outfit wat vrolijkheid te geven. Je hoeft niet meteen voor allerlei kledingstukken in kleur te kiezen, pak het juist rustiger aan. Een klein accessoire in een kleur kan bijvoorbeeld al een hoop goeds doen voor wat je op het moment draagt. Maar ook kleurrijke details in sokken of schoenen kunnen al een groot verschil maken. 

 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is je outfit opfleuren zeker mogelijk. Deze tips kunnen je hierbij op weg helpen. Door wat kleine aanpassingen door te voeren kun je ervoor zorgen dat jouw outfit niet saai wordt en juist meer vrolijkheid uitstraalt.