Top vacatures voor mannen

Top vacatures voor mannen

14 oktober 2022 Uit Door Quinten Reuten

Het is een goede tijd om de arbeidsmarkt op te gaan. Er zijn meer kansen dan ooit tevoren, waaronder een aantal bijzonder goedbetaalde carrières met geweldige voordelen en doorgroeimogelijkheden.

Klantenservice medewerkers

 

Klantenservice banen zijn een geweldige optie voor mannen die in het buitenland willen werken. Zo kan je bij Teleperformance werken bij Teleperformance Suriname, België, Portugal en ga zo maar door. Je leert de ins en outs van telecommunicatie en tegelijkertijd vergaar je een inkomen en geniet je van een andere omgeving. Er zijn verschillende bedrijven die klantenservicemedewerkers inhuren. De telecommunicatie industrie is een van de beste plaatsen voor mannen om hun carrière als CSR te beginnen. In deze branche worden elk jaar duizenden CSR’s aangenomen in een verscheidenheid aan functies binnen de klantenservice, zoals callcenter medewerkers, social media communicatie specialisten en klantenservice managers. Er is ook een groeiende behoefte aan verkoopmedewerkers die klanten kunnen helpen bij het voltooien van transacties via de telefoon of e-mail.

Algemene en operationele managers

 

Een algemeen en operationeel manager is een krachtige functie waarvoor vaak jarenlange ervaring vereist is. De verantwoordelijkheden van dit soort werk omvatten het beheren van meerdere aspecten van een bedrijf, waaronder voorraadbeheer, administratieve taken, personeelszaken en meer. De vereisten om algemeen manager en operations manager te worden variëren. Dit is afhankelijk waar je solliciteert naar de functie en in welke branche het bedrijf werkt. In de kern zijn werkgevers echter op zoek naar iemand met ervaring in het leiden van meerdere teams tegelijk die goed kan werken onder druk.

Softwareontwikkelaars

 

Als je een carrière wilt waarin je werk een grotere betekenis heeft dan alleen maar cijfers in een computerprogramma tikken of de hele dag kopieën maken, overweeg dan om als software ontwikkelaar in dienst te treden. Je helpt mensen hun werk beter te doen, terwijl je zelf ook wat geld verdient.

Chief executives

 

Chief executives zijn over het algemeen verantwoordelijk voor de algehele prestaties van een bedrijf, zowel financieel als qua merk. Ze verdienen meestal hoge salarissen, maar dit wordt vaak gecompenseerd door lange werkweken en veeleisende schema’s. Chief executives kunnen variëren van de leiding over slechts één werknemer tot het toezicht houden op duizenden werknemers tegelijk.

 

Marketing managers

 

Marketing managers zijn verantwoordelijk voor het aansturen van de marketingafdeling. Ze moeten marketingstrategieën ontwikkelen en implementeren, budgetten beheren en werknemers aannemen, opleiden en behouden.