Uitpakken Na! Na! Na! Surprise Dolls

Uitpakken Na! Na! Na! Surprise Dolls

3 november 2021 Uit Door Quinten Reuten

Elke LOL Surprise! pop heeft een verscheidenheid aan verrassende kenmerken die kinderen kunnen ontdekken als ze elke laag van plezier afpellen. Een verborgen boodschap, verzamel stickers, een waterfles, poppen schoenen, een poppenjurk, een speciaal accessoire en uiteindelijk de pop zelf behoren tot de zeven lagen verrassingen.

 

De poppen zijn bedekt met lagen plastic die de kinderen één voor één afpellen. Totdat de kinderen de laatste laag bereiken, wanneer de pop wordt onthuld, onthult elke laag een ander item dat bij de pop past en alles bij elkaar brengt. De sensatie van het ontrafelen van elke laag draagt ​​bij aan het plezier, en het mysterie groeit met elke pop, of het nu een Surfer Babe of een Line Dancer onthult.

 

Na Na Na Surprise poppen

 

Net toen we dachten dat de rage van het uitpakken van verrassing speelgoed niet cooler kon worden, zijn de Na Na Na Surprise dolls ontdekt.

 

Elke Na Na Na doll heeft  een konijn, vos, beer, panda, eenhoorn of tijger die behoren in de Surprise-poppen. Ze worden ook geleverd met een label dat de geboortedatum van de pop, andere details over hun persoonlijkheid onthult en hun schoenen en accessoires kunnen worden gemengd en gematcht.

Welke kies ik?

Het is geen volledig blinde doos: er zijn kleine stickers met een symbool op de doos die onthullen welke pop je krijgt als je de poppen sleutel op hun website opzoekt of een van een andere pop in de serie hebt. Dit lijkt een slimme techniek om ervoor te zorgen dat uw kind de verrassing krijgt die zij wenst, zonder te onthullen dat het niet zomaar een toeval is. Om ze te openen, hebben ze een mooie ballon en confetti exploderende kunstje, wat bijdraagt ​​aan de verrassings factor. Presentatie is cruciaal!

Deze poppen met accessoires zijn te vinden op www.marjems.nl!