Waar kunnen we deze zomer op vakantie?

Waar kunnen we deze zomer op vakantie?

11 juni 2021 Uit Door Quinten Reuten

We leven natuurlijk in rare tijden tegenwoordig. We snakken allemaal naar weer een vleugje van het normale leven en nu de zomer echt is begonnen dromen we over vakantiebestemmingen. Maar waar kunnen we deze zomer heen? In principe wordt ‘niet noodzakelijk reizen’ afgeraden, maar landen met code geel zijn toch best goed te bezoeken, zolang je je maar aan de locatie regels houdt.

Ibiza

Het reisadvies Ibiza is op dit moment geel! Als je je afvraagt ‘’mag je naar ibiza?’’ dan is het antwoord ja! Ibiza is dus een van de opties deze zomer. Een heerlijk optie, want dit tropische eiland heeft zoveel moois te bieden. Van relaxen op de witte stranden met uitzicht op het helderblauwe water, tot sportieve activiteiten op dat helderblauwe water of op het land. Mocht je altijd al eens hierheen willen is dit je excuus! Let wel op, voor de rest van Spanje geld op dit moment code oranje. Het kan dus zijn dat hier extra restricties op liggen en de besmettingen en het risico liggen hier hoger.

Italië

Ook Italië heeft sinds kort weer een geel reisadvies. Dat betekent dat alle mooie streken die Italië rijk is weer beschikbaar zijn. Van Sicilië tot Venetië. Naar een grote stad of heerlijk relaxen langs het Gardameer. Het zijn allemaal weer opties deze zomer, perfect voor een mannen vakantie dus!

IJsland

Als je het wat verder weg durft te zoeken deze zomer heeft ook IJsland een geel reisadvies. In iets meer dan 3 uur vliegen sta je al in Reykjavik en kun je gaan genieten van de meest bijzondere natuur die dit land te bieden heeft. Wanneer je de stad hebt gezien huur je een auto en kun je uren en dagen rondrijden door dit land. De kans is groot dat je niet eens veel mensen tegenkomt. Erg corona-proof dus!