Waar let je op bij het kopen van een e-sigaret?

Waar let je op bij het kopen van een e-sigaret?

1 juni 2021 Uit Door Quinten Reuten

E-sigaretten zijn niet zoals de traditionele sigaretten die wij kennen. Het zijn elektronische sigaretten die door middel van een liquid gebruikt worden. Hieronder zullen wij u verder toelichten hoe een e-sigaret allemaal in elkaar zit en waar er rekening mee gehouden moet worden.

De werking van een e-sigaret

Een e-sigaret is eigenlijk een apparaat die werkt middels een coil. Dit is erg onmisbaar bij een e-sigaret. Zonder de coil kan het niet verwarmen. De coil zorgt dus voor verwarming van de e-sigaret. Vervolgens verdampt de e-liquid en komt er een dampwolk vrij. Een e-liquid is de liquid die geïnhaleerd wordt. Bij een e-sigaret inhaleren gebruikers dus liquid in de plaats van tabak. Er zijn e-liquids die geen nicotine bevatten en ook e-liquid die wel nicotine bevatten. Wanneer u e liquid kopen zal is het van belang dat u let op dit soort zaken. Op Mr-Joy.nl worden de beste liquids aan u voorgelegd.

Mr.Joy.nl

E sigaret bestellen kan via Mr-Joy.nl. Gezien alle gegevens over de verschillende e-sigaretten al voor u op een rijtje is gezet wordt het een stuk makkelijker om een keuze te maken. Wanneer u een e-sigaret koopt is het van belang dat u let op de coil die het bevat. De coil bepaald de manier van dampen en welke liquid er wordt gebruikt. Er is keuze uit drie soorten e-sigaretten:

Eenvoudige e-sigaretten

Deze e-sigaretten zijn eenvoudig te gebruiken net zoals de traditionele. Het is wel van belang dat de coil steeds verwisseld wordt.

Geavanceerde e-sigaretten

Met deze e-sigaretten komen er mega dampwolken vrij en de optimale smaak uit de e-liquid wordt eruit gehaald.

Heat no Burn e-sigaretten

Deze bevatten net zoals de traditionele sigaretten tabak en geeft u het gevoel van vapen gezien de smaak duidelijk te beleven is.