Waarom iedereen groenlipmosselolie moet gebruiken

Waarom iedereen groenlipmosselolie moet gebruiken

11 november 2020 Uit Door Quinten Reuten

Groenlipmosselolie is geweldig voor de gezondheid van de hersenen.

Uw organen en ledematen kunnen niet functioneren zonder voldoende doorbloeding en dat geldt ook voor uw hersenen. Uw hersenen hebben zelfs de hoogste prioriteit als het gaat om de toevoer van zuurstof en bloed naar uw organen. De omega-3-vetzuren in groenlipmosselolie kunnen helpen de bloedstroom naar de hersenen en naar specifieke gebieden van de hersenen die cognitieve functies uitvoeren, zoals het geheugen en het leervermogen, te verhogen. Groenlipmosselolie kan ook helpen om het risico op (of de voortgang van) leeftijdsgebonden cognitieve achteruitgang en de ziekte van Alzheimer te verminderen. Het kan ook helpen bij psychische aandoeningen. Dat komt door hun vermogen om te helpen de elasticiteit van je celmembranen te behouden, waardoor signalen gemakkelijker kunnen worden overgedragen tussen de neuronen. Het is duidelijk dat de hersenen omega-3 vetzuren nodig hebben om vergeetachtigheid tegen te gaan en je te helpen je beter te concentreren.

Groenlipmosselolie voor de huid, het haar, en de nagels

Huid: De omega-3’s in groenlipmossel kunnen helpen om collageenschade te voorkomen en schade aan uw huid door vrije radicalen te verminderen, die beide de veroudering van uw huid versnellen.

Haar: U hebt misschien gemerkt dat uw haar met het verstrijken van de jaren dunner wordt. Geen zorgen er groenlipmosselolie om u te redden. Deze heilzame stof kan helpen om haaruitval te verminderen en zelfs de groei van nieuw haar te ondersteunen. Dit nieuwe haar kan zelfs voller en gezonder zijn als het groeit.

Nagels: Als uw nagels broos zijn en altijd breken, is er goed nieuws. Er zijn twee stoffen in groenlipmossel die kunnen helpen uw nagels te redden, omega-3 en vitamine E. Deze stoffen kunnen helpen uw nagels sterker en gezonder te houden, het aantal breuken te verminderen en zelfs te voorkomen dat ze er geel uitzien of beschadigd raken. Groenlipmossel kopen is dus een zeer verstandige keuze als u graag mooie huid, haar en nagels behoudt.

Groenlipmosselolie voor het spijsverteringssysteem/de darmgezondheid

Wat is het voordeel van groenlipmosselolie voor het spijsverteringsstelsel? Hoewel de meeste mensen groenlipmossel beginnen te gebruiken om een specifiek probleem zoals artritis aan te pakken, zijn velen aangenaam verrast om te zien dat het ook helpt om hun darmgezondheid te behouden. Een goed functionerend spijsverteringsstelsel is een integraal onderdeel van een gezond lichaam en een gezond lichaam is essentieel als je de dingen wilt blijven doen waar je van houdt. Groenlipmosselolie is rijk aan antioxidanten en gezonde eiwitten, waardoor het makkelijk te verteren is en ook goed is voor het spijsverteringskanaal zelf.